att vara frisk och ohälsosamt taggad



Ut ur morgondagens sköte kommer peter den store, inte den störste, den något mindre men fortfarande store. Det blir massivimus! Vi har fått en ny säng, införkaffat nya sängkläder och bedbugsen är utrotade. Sängen är en flotte som flyter på vinet bort mot evigheten och vidare till Irland.



Jag vill ha mammamammamammammamma



Jag är otroligt uttråkad. Jag räknade precis ut att jag inte har varit ute och sprungit på en månad. EN full hel jävla MÅNAD! Det är personligt rekord och jag tror att mina ben snart kommer börja tillbakabildas till följd av träningsdepression men vad gör man när man är konstant förkyld och näsa och hals är så igenpropade att man knappt får i sig tillräckligt med syre för att stå upp? You tell me. Ja man får promenera men det stimulerar inte mitt endorfinbehov. Nu har jag dessutom feber och ont i huvudet och hostar perfekta kulor med snorslem så nu är det enda jag orkar med att sitta och dumstirra rakt fram. Jag ska göra detta land en tjänst och uppfinna isoleringen, och sluta placera era rör på utsidan av huset för guds skull! Sen får man höra att Dileva har misshandlat sin tjej och att eminem blivit utsedd till årets manliga artist. Vart är världen påväg undrar jag? Nämen hoppsan! Det blev visst bajs av allt.

MAMMMMMMMMMMMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

öga för öga, tand för tand

Idag är det liv i luckan på Bouverie Pl! Vi ska nämligen få storfrämmande, några grabbar eller möjligtvis kvinnor skall komma och förgifta vårt rum med substans xxx och därmed förhoppningsvis utrota de köttätande nattkrypen som kalsar på vårt blod. Förhoppningsvis, that is.. jag har min tvivel rörande hur bra det kommer gå men man kan ju alltid hålla tummarna och om de lyckas så blir ju tillvaron definitivt mer guldkantad! Om vi utöver en tom säng får rabies är ju en senare fråga.


Jamie Alexander Malcolm MacKenzie Fucking Heartbreaker Fraser

"Jamie's hand still lay on mine. It tightened a little, and I glanced at him, but his eyes were still fixed somewhere past the dooryard; past the mountains, and the distant clouds. His grip tightened further, and I felt the edges of my ring press into my flesh. "When the day shall come, that we do part," he said softly, and turned to look at me, "if my last words are not 'I love you'--ye'll ken it was because I didna have time."

THIS COULD BE YOU - NO MATTER WHAT YOUR AGE OR SHAPE