men kom då

idag har edgar namnsdag. det tycker jag att vi tjoar lite extra för
och snart ska jag spankulera in i dimmman, det tjoar vi också för. jag måste bara hitta ett fancy hårnät



(jajjemen lars lejonborg och sprayspöket)

hormonobalans

jag dör. jag är obotligt drabbad av "blistörtförälskadiomöjligamänsyndromet" och jag förstår inte ens själv vad jag för tillfället ser i denne osnygge daniel craig. en fyrkantig totalcharmig ful pussmunsman med isblå blick. jag vet inte, men jag kom på mig själv med att sitta och småfnissa hela filmen såfort han öppnade munnen. och då menar jag verkligen HELA filmen. det är manligheten, det är det. det kan faktiskt inte tagas ifrån honom. han är manlig ut i fingerspetsarna och dte kanske är mitt hemliga underliggande begär som tar sig upp i det undermedvetna och slår sig loss. jag vet inte men jag gillar inte att vara olyckligt kär det är jobbigt och det gnager på mig. speciellt när han inte ens ser bra ut, hur kan man då vara kär i någon? haha, mog542323. jag kan ju inte gå på den fina insidan. jag känner ju inte ens karln för sjutton. eller jo dte är klart jag gör. haha dessutom har han ju ett förnamn som för upp gamla minnen till ytan. ROAAARrrrrrr. jag är så fucked up dum när jag blir såhär så jag tar nu officiellt inte ansvar för vad jag gör eller säger rörande herr craig. (om han tex skulle dyka upp vid I20 någnstans..HAHA. åh jag ska begrava mig och de kvickt) eller så blir jag skådis. aja, jag ska i alla fall sova på saken om jag kan.

liwet på nån typ av pinne

imorrn får mina lungor ruttna i frid. volontära för soptunnan kan man annars göra om man får ont om vänner
peaceee


torsdagshumor

varför ska man inte stå ute på vintern utan byxor och sjunga?
det blir kalsong

självdiagnosera mera

idag när jag stod på mitt ypperligt intressanta jobb sa erika:
"åh jag vill bara fara hem och se på en film med min pojkvän" varvid jag hör i mitt eget huvuvd "And I couldn't help but wonder if 'wanna watch a movie' is just a coded message for fancy a fuck? Are we using codewords without actually being aware of what we're saying? And the big question was, how many people were I fucking at the moment?"  carrie bor tydligen i mitt huvud, någonting jag inte visste

sen när jag gick hem från jobbet och gick bakom ett synnerligen irriterande par som gick i armkrok och i ett sicksackmönster fram och tillbaka på gatan vilket ledde till att jag var tvungen att halvspringa runt i en stor cirkel för att komma förbi turturduvorna. jag hatar par. då sa rösten "Is love even worse than alcohol? Is love nothing but a drug that makes us loose control and.. " där någonstans knölade jag in misfits på volym max i öronen.

sen kommer jag hem ochhittar pappa författandes en lapp i köket till mor. far har en handstil som är microliten vilket jag påpekade med att säga: far, du skriver som en mus. rösten: "Is my father actually a mouse? I couldn't help but wonder, are we all mice in disquise?"

seriöööst. jag håller på att bli galen

och det varde ljus

det sjukaste är hur många gånger tyra banks har sagt "congratiulations you're still on the running towards becoming americas next top model". hon säger det ju för sjutton varje gång till ALLA som inte åker ut. multiplicerat med antalet säsonger så är det ett sjukt tal.

 ps. ibland måste man sätta sig ner och fundera annars ruttnar hjärnan till ett russin.
ps 2. och dessutom har de säkert fått göra omtagningar

i wanna feast on your flesh



nu ska jag ta tagi mig själv och fara till iksu.

war sucks lets party

jag har blivit Miss var-sak-på-sin-plats och det retar mig lite. jag har också köpt en häxklänning och jag är fortfarande miljonär. dessutom finns det sjukt många skor som jag vill ha och det är lite jobbigt för de finns så nära men ändå så långt borta. men vad är väll en bal på slottet? alldeles dötrist och hör sen!!

varför är det så länge till januari och varför är det så länge till fredag? jag har en sprillans ny teori om att tiden går fruktansvärt sakta när man fryser. om jag säger såhär; östras fönsterkoridorrer har ett söderhavsklimat i jämföreslse med mitt rum. här råder en temperatur en grad över den absoluta fryspunkten. -272,15 C. det bildas små isflak i kaffet och till och med MR freeze bojkottar mitt rum och vägrar komma på besök. jag har inte ett enda element men däremot golvvärme, som av någon mystisk anledning konstant är av (läs far tänker ekonomiskt) medans resten av huset som har element frodas. (enbart -172 C) jag är som flickan med svavelstickorna och det är oktober!!!! jag är inne på min andra sticka jag kommer aldrig ens överleva till januari. jag önskar jag var ett barn i afrika, då skulle jag åtminstone slippa frysa ihjäl

ät smör och socker tills du spyr

jag känner för att göra något skandalöst bara för att piffa till umeå en smula. jag gillar även att jag tror att det skulle piffa till umeå. umeå, kulturens kommande huvudstad.....  umeå är ungefär som min bror som tror att han är lite mer extraordinär än vad han är och därmed kan lämna allting framme och att de är jag somska ta undan allt. sannolikheten att nils blir kulturhuvudstad 2008 är förmodligen större än att umeå blir det. igår vaknade jag upp i mitt extremt intressanta liv och fann till min fasa att det är höstlov. höstlov som i alla i familjen är hemma och förväntas föra mysiga saker tillsammans. dvs man måste umgås. usch.

på fredag ska jag festa med mr mys och det blir dramatiskt hoppas jag. pekka vet hur man sveper en sjua och sen hamnar på sitt eget tak. när man tänker vdare så har vu ju pekka så det kanske blir en utmärkelse 2008 ändå. på fredag får jag dessutom klä ut mig och jag är glad som en liten mus i sitt hus för jag vet precis tilll vad. nu tror jag att det är dags att gå ned på stan och ta den med storm. men sen heter jag ju också ulrik


skor föder oss

säga vad man vill men man blir nog gladast av att köpa saker.
jag hittade en miljard saker på myrorna idag och jag spankulerade bland annat hem med ett par skor som jag älskar. älskar.älskar. det spelar ingen roll att de är små och att mina fötter kommer värka. sann kärlek ska göra lite ont.jag har också idag sytt ihop min, eller mammas gamla lackmussepiggväska som jag också är förtjust i bigtime. och min upplysning är att denhär syknuten som man fick lära sig på slöjden suger. menmen, för tillfället är den hel i alla fall, så länge jag inte stoppar nått i den så kanske den överlever.

pappa gör pumpasoppa och jag ler med hela mitt väsen


varjenatt är lördag natt, vare morgon söndag morgon

hur jäkla dum får man vara.
ebba läser en annons:
"skatteverket inbjuder till momosdag 2008" 
Mhmm... Intressant, svengelska uttryck i annonser, haha dte var ju lite kul
ebba läser vidare:
"På programmet: omvänd byggmoms, internationell handel, resetjänster, utlägg och vidarefakturering" hmm..? byggmoms, ja det var ju också lite fräs.
"Skatteverket inbjuder till kostnadsfri information om aktuella momsregler"
men va?

Nej Ebba, inte  Mom = mother = moder = den som krystade fram dig.
MOMS= MOMS

slowdowntown



idag har jag praktiserat lady in red och gått till kupan som hela mitt förnuft skrek var stängt men som jag övertygade mig själv om var öppet. negativt. så jag gick hem igen. tomhänt och misslyckad. hoppas den här dagen tar slut snart. jag vill stänga in mig själv i en röd telefonkiosk och sitta på golvet och vänta på ett roligt samtal från mitt framtida liv. dethär är enbart deprimerande och ångestdrabbat. axtorpetsångest. fy tusan.

far sätter sin personliga piff på fruktskålen


rumpvärme

åh jag dör, min bror är så underbart mysigt söt.
här väcks man av självaste mor klockan halv nio, med frankensteinlooken och huvudet pulserande utav remmiixxxss. känns som att jag aldrig gick och la mig, vilket jag kanske inte gjorde, jag vet inte. morgonens mission är att vara barnvakt till bror. haha igår var MEST otippat. jag ,ebba och maria skulle gå på pipes och ta en öl och mysa, men vakten spankade oss så vi tänkte fara till maxim och dricka billighetsvin. på vägen förbi olles så slog det oss att vi kunde ju försöka där, vi kom prickscis innan vakten och innan betalningen och det blev partejpartejpartejjj. ebba har aldrig varit så glad som när hon fick se danny IRL, hehe.hehe. björn hellberg är mycket mer hjärtknipande, och det är rent fakta.

grejen var att jag inte riktigt känner för att ha helmorgon med svante och vem stiger då inte fram ur dimman..? jo joel med ett paket i handen och ett leende på läpparna. han har gjort ett sadelskydd på slöjden som borde tilldelas någon form av nobelpris. typ vattensäkert, mjukt, varmt och välsytt OCH till mig. försenad födelsedagspresse. dessutom berättar han hela historien om att nils hade sagt att jag cyklade med en plastpåse på sadeln och att de skulle göra sadelskydd som prov på slöjden och att han verkligen hade försökt få klart det i tid men att han hade blivit sjuk och när det väl var klart så ville lärarn ha det och "kolla på" i en vecka (typ låta det ligga på en bänk i en vecka). åh jag blir alldeles varm inombords, så mkt kärlek det får plats i ett sadelskydd.


det är fredag och jag vet precis vad jag vill ha

uppe i ottan. ofrivilligt.
om jag ska säga en sak som jag är mindre förtjust i, näst efter blodiglar, så är det att vakna av min broder svante. han är ett stort pain in the ass. det som är ännu värre är att vakna av min broder S iförd batman outfiten dvs en mantel med prästmojs i halsen, en tio år gammal kartongmask och målvaktshandskar. att vakna till det, kompanjerat av "JA e buzzz lijtjeeee" i två hundra tusen decibel är, vet ni vad, INTE min drömmorgon. när vi dessutom inte har något smör så kan man lika gärna gå och dö i nått hörn. plus att det är blött ute och jag måste gå ut med moltas. och nu när jag skulle göra kaffe så vek sig bajsfiltret så det blev kiss av allting. ge mig en paus eller åtminstone en kopp kaffe.

solbulle

han och jag ska gifta oss


elaka fru senap

jag funderar lite på om jag är permanent bedövad i överkäken efter mitt tandläkarbesök idag, jag tror att fröken tand försökte lämna sina aggretioner i mitt tandkött med bedövningssprutan. om jag var där i en halvtimme så bedövade hon typ i en kvart för att sen titta på tanden och säga; näe, det är nog bäst att vi inte mojsar för mycket denhär. summa sumarum är att min hjärna är övertygad om att jag bara har en halv mun, vilket iofs är lite spännande.

plump plump



MUS har en gång i tiden varit världens minsta pikomus. jag smäller av av söthet jag vill bara äta. frossa! en klump med skinn. han posade dessutom som en top mouse redan då

00.27

asså gaaah jag såg den finaste filmen. jag gråter krokodiltårar och har gjort i en halvtimme.
 The Jacket
- se den

Undra om modellida med mjukis, glasögon och  29årig fejkpojkvän kommer in i det ljuva USA?

plektrum över min döda kropp

det är väldigt rock'n'roll att vara själv i mitt rum med ett äppelskrutt och min gitarr. jag har spelat så att min fingertoppar har ramlat av och nu består av fyra köttmassiv.

mitt livs största underhållning är, förrutom att vara rockstjärna på rummet, att studera schampo. jag tror att mina kära föräldrar aldrig har kommit underfund om att det faktiskt finns olika typer av schampo för olika typer av hår. det är därför man ska läsa utan på dem... finns ofta en smart och pedagogisk förklaring i en liten ruta på förstår ni. jag tror att vi har haft allt ifrån hästschampo till schampo för ädelgasfärgat hår till shampo för muterat provrörsbefruktat hår. idag hade vi volymschampo för extremt tunt, luftlätt och mesigt hår. vilket jag tyvärr inte tror kommer ha så mkt effekt i min familj, jag är ledsen. möjligtvis om det är självaste far som föröker smyga in ett tillfälle att ge sin kalufs en liten extra boost.

little darling


all i waannaaa do is take your money

jag har bestämt att jag ska bli kändis. jag ids inte jobba nå mer och speciellt inte på lördagar när alla människor har the time of their lives. dessutom blir jag lite less på mig själv när jag inte blir bakis för då har man ju fortfarande kvar den enorma partytaggen. tyvärr är det inte restaurangssöndag förrän om en vecka och tyvärr krälar alla mina vänner i bakfullhetens träsk.

men det spelar inegn roll för jagäter mumsmums och lyssnar på motÖÖrhead och bambambam ta dina pengar. om två månder kommer det vara slut på allt detta och jag kommer vara fullt upptagen med att minda all gaps. jag ger mig själv VG+ i framförhållning. det är nästan så att jag måste framkalla lite kort och göra ett fotoalbum så att jag inte får hemlängtan

Miss He

det är då och då ganska kul med fulla presoner
igår, lördagsnatten till ära, så stod en småtaggad tränare och stötte på en shemale. vi pratar en mankvinna i fårakläder. alternativt den fulaste tjej jag sett i mitt liv. men som sagt, ulf is the party man och kammar både det ena och det andra. ibland en tjej med tre ben. tillägget är också att de båda var plöstligt försvunna vid tolvtiden nån gång.

Öhm

Light needs to shine, I said shine light , shine light.

livet blir liiiite bättre med ett saxofonsolo i bakgrunden
jag har mitt livs träningsvärk i magen för att jag skrattade så mycket igår. hoolabaloo wopidoo är en underskattad träningsform. dessutom är mina ben lite mysigt avdomnade, jag har nog aldrig sett så mycket av stan som igår. det var bara en megafon som saknades så hade jag definitvt varit turistguide. men kom ihåg, man växlar ned i uppförsbackar och på platten växlar man upp. livets mysterium. dessutom var jag definitivt förföljd av en moonshadow igår. jag är den lilla kamelonten som minglar igenom olika sällskap och sen försvinner in i natten. med min moonshadow. haha dessutom kom jag till min yppersta upplysning om att alla umeås människor är otroligt random men ändå på ett nice sätt. en mix av bäbä vita lamm och britney

 haha, skogen här kommer jag


ca plane pour moi, moi, moi, moi, moi, moi

håll i hatten och slå klackarna i taket. bigtime.
idag har jag och ida promenerat med våra djur. boris kissade och spydde på moltas. det var lite omoget.
boris hund måste lära sig lite vett och etikett.
jag vaknade också imorse av en random brud började skicka massa porriga sms till mig, det var alternativt.
med andra ord: denna kväll kommer bli askalas


planet of the apes

misfitsär så bra att jag exploderar och imploderar om och om igen. imorrn är det fredag och vi vet alla vad som händer på lediga fredagar, det är då helvetet brakar lös. rabies är back on track, wiepiehoo. allt är upplagt för fest. speciellt bubblet i köket. varför är jag alltid på mitt mest ultimata partyhumör nu? mellan tio och elva är det absolut värst. tortera mera.

jag har en fin affisch på min garderob som ramlar ner ungefär en gång om dagen och blir allt mer mos för varje gång. detta pga att jag har användt ett luftmått kladdklet när jag satt upp den. och idag har jag tagit mig i skägget och fyllt på med kladd. så nu sitter den där den sitter. briljant.


vore alla studenter så skulle det inte finnas krig.






nicenice

åh jag tycker ändå om att vara social ibland
maria är min partelyplingpingla. stor puss

B som i bajsbil

vad är det som är sämst störst och får motorstopp med mig hela tiden?
jävla sharanäckel

microkaffe

obs jag springer mkt bättre och snabbare och längre än pekka på löpband.

min största upplysning är också att jag kommer vara alldeles ensam på min ledig fredag, i mitt rum, med mitt vin och mina cigg. jag och moltas kanske? för att som vanligt när jag är ledig så passar ALLA andra på att fara antingen till typ träkojjan i skogen i norrlands inland eller så jobbar folk. eller så har folk Match...dagen efter? jag skrattar ut högt. eller så är folk bara helt enkelt sugna på att vara i hemmet med en påse chips? men givetvis.. på lördag NÄR jag jobbar. då, då ska alla festa, då finns det inte en endaste kotte som sitter i hemmet. nej alla ska festa och bli fulla som svin och dansa på bord och krossa glas och vakna i andra folks kläder i andra folks hus, uppsöka andra dimensioner och spy sönder toaletter. varav den sista punkten uteslutande skall ske på bishops arms, umeå. personalen fixar - det är lugnt.

men lyssna på dethär: då får jag väll vara med moltas då...mm. dte blir jättekul. sug på den karamellen ni. för ni får inte vara med på musfesten!eller så far jag till amid. för han kan dethär med fest. var är ida förresten?


two peas in a pot

då var det dealat. jag och majken flyttar till London efter jul.
jag kommer träffa britter vart jag än vänder mig och jag blir knäsvag får kittlingar i gommen och fjärilar i magen och hela faderullan. jag ska snappa åt mig den allra mest underbara brittiska accenten och ahhhh. det kommer bli så helt jävla fantastiskt underbart att jag sprängs och det nu!


certificera mera

haha.
min hund vann idag ett till cert.
ett till och han  är champion.
det ni.

min mor har typ fått stora besattheten och vill göra prishylla och egen hemsida och grejer. I say no,no,no.
moltas är inte sån. moltas gillar att röka pipa och lyssna på hendrix och cat stevens med mig all day looong.


skyskrapa



hmm.




HahaHa. herr flum                                                                     absolut ingen aning



dags att dö

beardie

supaliggafannie har så rätt.
 - skägg är saken.
jag fick typ ett maniskt, upplyst anfall nyss, fannies förtjänst.
banne mig..om man har möjligheten att odla i fejjan så varför inte?!!!!???!!
det värmer ju hela vägen in i själen när man ser ett praktfullt skägg.

finns det något som kan göra än gladare än ett mms-skägg från far?


telekenisis

wie. imorrn ska jag dricka vin och bli askalas. det blir kanonpling.


that's alright mamaaa

mitt och ebbas livsfynd på myrorna. vi går dit, hittar en tältpåse som är minimal, tänker: aha..praktiskt! vi har vårt festivalboende för 35 riksdaler. pratar hela vägen hem om hur otroligt smarta,snygga och briljerande vi är jämfört med resten av världen som går till utebutiken typö.

kontentan: köp inte grisen i säcken


plastic fantastic lover

nu är jag även fullfjädrad medlem av idrottsklubben studenterna i umeå. obeservera observera observera att jag har svurit min tunga blå över att jag inte är student och får åtnjuta rabatten på typ 600 spänn. det var dock innan denna underbara dag grydde och jag träffade mitt geni till vän mirjam, som poängterade att csn kortet gäller till 31 oktober.

jag gör min entre på iksu, sträcker fram mitt csnkort med lite darrande hand till den alldeles magnifike receptionistkillen, som btw var helt jävla förbannat sjukt fulländad. han kollar ned på det och dröjer med blicken..några hundradelar för mycket för att jag ska känna mig säker och säger sedan: "jajjemen, dethär gäller ju ett tag till" ...och DÄR började kyrkklockorna ringa och jag såg vårat gemensamma bröllop framför mig och blev liiite knäsvag och fjärilsfull i magen. det var kärlek vid ungefär femte ögonkastet och efter ett besparande av 600 spänn. som tur var så var han ny för dagen och visste inte hur man gjorde med presentkort så jag fick ungefär fem minuter av helt otroligt mysigt prat för att vara i receptionen på iksu där femton studenter stod och stressdreglade bakom ryggen på mig. nått säger mig att jag kommer behöva besöka den där receptionen igen för att reda ut ett och annat. jag har ju faktiskt aldrig varit medlem på iksu förrut. åh pusspå dig mr iksureceptionist.


EBBA - med rätt att köra

haha. livet har humor

nitton år

jag känner att jag blir bara mognare och mognare. i helgen har jag tillbringat med att spela zelda och kolla på pokemon. vilket är kung. jag gillar även att använda mogna uttryck.

jag har fått en extern hårddisk och den är så fin. jag vill sova med den varje dag hela tiden.den har en blå lampa som blinkar lite på lite olika inspirerande sätt och den är redo att bli full, full som en kastrull.750 gig full, mm. paradis

4 oktober

igår var den en snubbe som frågade följande:
"Ursäkta..men va fan, har du verkligen ett sugmärke i armvecket?"

dags att bli av med rabies

Gotta catch 'em all

jag har en ultimat idé. vi fixar en fin, ultimat kulkväll på onsdag
jag tycker speciellt att de båda proffesorerna ska vara med

nu kokar asfalten

jag har feber, och jag kan säga en sak: lastbilslasten med alvedon har definitivt slutat verka... men vad gör det för ida är på väg heeeem! puss


mr litensoulgris

jag kommer aldrig kunna kolla på den mannen helt objektivt
och jag skrattar så högt åt mig själv. ung och dum. varför hällde ingen isvatten i facet på mig?varför fick jag inga hotbrev om misshandel, är det inte sånt vänner ska göra om man agerar fullkomligt osmakligt? menmen, jag kan skylla på det röda hårets förbannelse. får mig på knä varje gång.


kalkylerat

ggud vad jag hatar när man är på badhuset med ett mission att simma ett tag och sen mysa i bastun. lugnt och harmoniskt. men olyckligtvis så kommer man samtidigt som "Mr-åh-jag-är-en-oupptäckt-simtalang-som-
simmar-och-tränar-på-ett-okänt-badhus-i-norrland-och-alla-häpnas-över-min-fantastiska-teknik-och-uthållighet"
lille albin som var liite bättre än de andra barnen och klarade av att göra tekokaren först av alla på dagis och därför hela sitt liv gått runt och trott att JUST han är nog lite bättre än alla andra på att simma. låt mig berätta sanningen som dina föräldrar uppenbarligen aldrig berättade för dig:

NEJ. du är inte michael phelps.
NEJ. bara för att du har ett par simglasögon och en fancy simmössa så är du fortfarande inte michael phelps.
NEJ. folk stannar inte upp i bassängen när du simmar förbi för att de inte kan tro sina ögon - utan för att de precis har blivit misshandlade av dina livsfarliga köttpropellerben.
och NEJ, alla andra är inte imponerade av ditt så kallade fjärilssim som generar så mycket plask och svallvågor att barnen i bassängen intill håller på att dö drunkningsdöden.