för jag är en liten mört

det är kvavt stephenkingväder och isolationen börjar....nu!
jag är hyfsat säker på att jag kommer bli eremit om detta är livet.
hejdå umeå, hej stuga

ps. igår blev jag "omkörd" av en tant med rullator. Def. fräs

där det dricks kan man få dricks

dagendå ebba blev överlycklig för att hon fick massa dricks på jobbet(dricks är det bästa i världen) men det dröjde inte förrän tills hon kom hem så hade hon tappat bort femtio pix.
= mest druttigt men he bju ja på, jag bju också på att jag har en fin hinna av fett över exakt hela min kropp och den har igenkorkat varenda por. Och inte kan jag duscha Nonono la familla är in the house och duschen är ockuperad, eller snarae omringad av sovrum. så jag får gott gå och lägga mig som det pommes fritet jag är.

jag skulle hemskt gärna åka till urkult btw och varför är inga inne på msn klockan 03.24?!!??

jag vill ha en egen batmobil



starring Ebba Summis as permowoman
vicious, wild  and vacant

hej

kan inte sooooooova.pigg pigg musse pigg. när man lyssnar på P3 vaken så vet man att någonting har gått för långt. det är dte absolut mest lama som finns på denna jord.

MEN om dte finns något jag skulle vilja ge till alla så är det möljigheten att vara själv i sitt hem. man kan till exempel lyssna på george harrison på volym hundramiljarder utan att det stör någon mitt i natten. man kan äta vad och hur man vill utan att bli anfallen av en feedermoder. Dock så har jag ångest över mitt kylskåp som för tillfället är fullt till bredden. mor min for och handlade och frågade vad jag behövde, jag sa typ lite lök, frukt, fil, mjölk och bröd. detta tyckte jag var väldigt ambitiöst i och med att jag vant mig vid ett mycket begränsat råvaru-utbud. MEN vad ser jag då när jag kommer hem? Jo, min omtänksamma mum har handalt typ fem liter fil, sex liter mjölk, ett badkar med grönsaker. femton äpplen, två bröd, smör, 25kilo potatis(!), ost, massa mer frukt och grönt samt.... ett 24-pack med ÄGG! 24 ägg med motiveringen; "ja du kan väll äta ägg, det är nyttigt, mycket protein...du kan ju göra omelett". Ja visst om jag vill äta omelett till lunch middag frukost de följande tre veckorna. det värsta är att jag har ca sex liter mjölk som jag måste dricka upp innan den första Augusti. hon kunde typ lika gärna gett mig en egen mjölkko.

menmen man ska inteklaga. tack för maten... det är ju inte rötmånad i alla fall...ELLER HUR VAR DET NU? man ska bli gammal och bitter, det börjar bli på tiden, nitton nalkas. jag känner att livet är ganska, ganska, ganska oromantiskt. man jobbar till mitt i natten och ser på irriterande människor som super och blir dräggiga och gör bort sig, kommer hem, duschar, dricker te. sover absolut inte innan fem. vilket betyder att man går upp ca tolv men att hjärnan sover till middag. då det är dags att jobba igen. medans alla ens vänner som jobbar completly andra och normala jobbtider kan vara fria och ha party, party.

men det är småmys att sitta och dricka te själv i natten och lyssna på P3 vaken, hellre asocial än pank. för har man inga pengar så kan man ju inte köpa någon svart storpudel. And that's what I want want want. annars funkar det inte alls. jag kan också tänka mig att gömma mig i skogen med katter och vin på sjuttiotalet. namnam

nej nu ska jag gå och äta ett ägg

lullull

Om man tar ett huvud, hoppar på det. Rör runt lite i hjärnsubstansen stoppar in lite ludd och annat möjligt mys som man kan hitta under sängen och sedan pluppar i hop allting...så fungerar det inte som vanligt. att inte sova, inte äta och jobba samt vara bakitzz ger som en ny syn på saker och ting. vidgar vyer så att säga.

man kan dessutom fylla upp tomrum med rabarberpaj och sjuttiotalet
OCH man borde helt klart tillbringa mer tid vid älven, för det är mys.
samt att man ska inte dricka ramlösa, typ jordgubbe grape eller nått. den är ny men den smakar bajs.
OCH om man kollar ut genom fönstret så ser man knappt nasing.det är mörktmörktmörkt, till och med gatlyktorna är tända- vilket betyder att vi är på väg in i säcken. den äter oss alive och snart kommer man typ behöva ta fram ficklampan när man ska gå och köpa mjölk. Och om man får en bula så kanske man kan bli förkyld för att man inte kan ta på sig mössan när man ska gå ut på rasten.


Här kommer solen, lilla älskling
och jag säger att det är ok

Tlimszktze

Hur mänskligt är det att ha körlektion klockan sju på morgonen? Hjärnan är död. Dessutom så verkar dte som att vägverket har valt att i umeå gömma alla vägskyltar... det mest ultimata är om de sitter i en björk. Jag har ingen anng om varför man överhuvudtaget anstränger sig för att få det där kortet, man måste skjutsa folk, bensin kostar hundra miljarder och världen kommer typ snart gå under. Dessutom vill typ strypa sig själv innan varje körlektion.


jag tror att idaaaaa skriver modellhistoria i det stora äpplet

observation från apkullen

Reser man till Sverige, Umeå från typ Brasilien så är ju ett foto på sig själv och en av Umeå C;s "musikspelande" indianer ett givet måste!

sätt dig brööööööövi

den största ångesten som finns är ju när fadern bakar bröd, åderlåter lite av sin själ i degen och bakar så det står härliga till - minst fyra enorma limpor - där en lätt kan klassas som två av regular 'köpe-form'. DET är de fruktade burgunds. vita, massiva och goda till en början men när man ätit sig igenom kan man gå in i väggen. saken är också att min far praktiserar delning av bröd plus infrysning i speciella brödpåsar. så man äter upp en halv limpa och tänker hallelujah! men på natten kommer brödtomten och det resulterar varje morgon i att en ny halv limpa, precis färdigtinad, ligger prydligt på köksbänken inpackad i den sedvanliga plastpåsen och hånler lite stelt ååt en. nåväl tänker du, i-land, i-land. MEN dessa brödpåsar tar aldrig slut, det är helt otroligt! evighetsmaskinen är uppfunnen av min far. OCH den största synd man kan begå är ju att när det finns hembakt bröd äta av det eventuella köpebrödet som kan finnas, speciellt om fadern är i närheten. så det är bara att tugga burgunds. jag funderar på att emigrera nånstans för nu befinner jag mig nästan på stadiet då jag inte vågar gå in i köket på morgonen i ren fruktan. man äter och äter men det tar aldrig slut! jag vaknar kallsvettig efter mardrömmar om hasande steg och burgundslimpor som hotfullt uppenbarar sig ur mörket i skuggan av min knarrande nyöppnade sovrumsdörr. skicka min far till afrika och världssvälten skulle vara avhjälpt på tiden av ett brödbak.

peace