mr vain

jag har konstanta muskelryckningar på min överarm, alternativt kan det vara en såndär underhudsmask som dansar samba. i vilket fall så är det party

SLIN

och min bror ÄR så mkt smygpimp. han håller just nu på med sin träning till 100 armhävningar. 25% av max varje timme typ. han typ med seriös över det än sitt cod-spelande. vilket inte säger lite, när man kommer hem och hör "jag ska fan döda dig!!!!! dö! DÖÖÖÖÖ!!!" rattatatattatatttaaaaaaaaaa. så börjar man ju undra. dessutom bor jag ju mer eller mindre i ett harem bestående av nils plus ca (minst) fem random chicks. OCH nu går han på skumdisco också. Det här är bara början på ett brant fall.


DANSA BARA





korvstoppning

jag säger bara hahahha, så otroligt slitet. men gårdagen får en varm och hjärtlig applåd. från djupet av mitt hjärta. sätt ulf själv i en isoleringscell med tre gruskorn och tryck ner en irish i handen på honom så blir det röjfest.

jag är dessutom männsklighetens sjukaste bakismänniska. jag blir hyperaktiv, det är exakt som när man får extrafart på mario kart.dumdumdumdudumdummm. jag mår dåligt ...men får för mig att jag ska göra ALLTING  - gärna på en och samma gång. idag har jag städat hela mitt rum OCH möblerat om samt bytt lakan. ett verk av en mycket sjuk hjärna.

som kronan på verket har jag tänkt fara och simma nu. haha, kronan är ju sämst vad gör denpå verket. mog98746352555

symfoni

det bästa med livet är när man kan lyssna på creedence och dricka kaffe i ett tomt hus med volym tvåtusenfemhundramiljaedr.

jag ska fara och simma och med mitt nya stoppljusfärgade hår så tror alla att jag är ariel, det är bara ingen som säger nått. det är därför jag tar med moltas och klär på honom en blunderdräkt.och så lyssnar vi på ännu högre musik!!!och mer kaffe och mer musik. hybrishybrishybrisvarning


ms chill out

varför dricka en öl när man kan dricka två? (gammalt djungelordspråk)


puss puss

jag kom på en sak, jag har inte partajat en enda gång på hela september. det måste vara någotn typ av rekord. Gaaaah! inte konstigt att jag känner mig fåraktig! men det betyder att när helgen gryr ungefär klockan åtta på lördagskvällen, då kommer jag gå all in. och då ska jag banne mig in på shape up om jag så ska såga ett hål i väggen. jag vägrar att det ska bli tredjegången gilt då jag taggar sönder och inte kommer in och slutar på mcdonalds toalett eller i enholms säng- i ett inte alltför partymood.

nu ska jag lyssna på bag in da box låten och dansa lite i mitt eget mörka hem

istället för sångfågel kan man vara körmus

i made it. jag såg varenda jäkla skylt på lilla uppen. vid ett tillfällle skulle vi köra in i stan och då kände jag på stadsstämningen och hörde på hans tonfall att NU min bäste körlärare försöker du lura mig att göra någonting dumdristigt. jag spetsade blicken och jajjemen var det inte en såndär jämarns 'härfårduinteköraskylt' gömd bakom/i en björk. jag styrde galant undan och oj vad ÄÄÄÄÄÄÄÄÄGD han blev. den gubben gick inte

på tal om lills luftlätta så är det fräsiga småkakor som jag ont my namniee gorde en gång. eftersom att vi inte hade hundra procentigt utvecklat våra bakarskills så tog vi ungefär femhundra gram smör istället för hundrafemtio. och swosch in i ugnen. lagom till releasepartyt och ugnsöppningen så kom ebbas moremor förbi och inspekterade vårt mästerverk. vilket visade sig vara ungefär ett smält smörpaket på en plåt. lills luftlätta är definitionen av misslyckande

en annan gång gjorde vi ökensand, med en piff av choklad. ökensand är def 2 av misslyckande

costa rica

jag vill fara utomlands till latinamerika ett fint, trevligt år
jag känner det, jag är någonting intressant på spåren

imorrn har jag lilla bajsuppkörningen och jag vet att det kommer gå no good. men jag ska samla all min skyltspaning så att den är på topp tills imorgon. ingen skylt ska komma undan min ivriga blick.

Lills luftlätta småbröd

jag suger bajs på att köra bil. kul kul. de kommer skratta åt mig på lilla uppen. idag körde jag sista stadstrafiken, som i stort sätt gick ut på att hålla koll på skyltarna och jag, briljanta, uppmärksamma ebba såg ca en skylt på hela timmen och den glömde jag bort att följa. så jag ser fram emot ett spännande liv. vem är det som kör och kör men aldrig får körkort? men vad gör det för det är inte jag som betalar, så jag är lika glad för det. wieedeliwoo.

OCH jag ska fara till bolivia och volontärjobba och mysa med alla djuren.hela min kropp skriker att det är rätt, rätt, rätt! och i bolivias vildmark så betvivlar jag att pumorna datumparkerar och att det är högerregeln som gäller. så umeåvännäs, bevare, för det är ni som får rulla på i leran under mina fötter medans jag triumferar på en piedestal i djungeln.

imorrn ska jag färga håret rött och det kan inte gå fel, jag vill ha lugg också


tänk vad man kan göra med hjälp av tekniken nuförtiden


My name is Mus, James Mus

åh jag vill se nya bondfilmen. jag vill se ALLT med craig.
en fin söt manlig liten småful mus med hundra procent charm och putmun, kan det bli bättre??!!?
men snart kommer den snaaaaart. casino royal kan ju vara den bästa actionfilmensom gjorts efter Mästerdetektiven Basil Mus. och craig borde platsa i pekkas myspatrull?som ett internationellt tillägg med utstående öron? jag undrarrr varför aldrig basil mus har fått provspela som bond.eller craig som basil mus? två toppenmösss - de borde göra gemensam sak

 

jag har körlektion om fyrtio min och jagär så screwed

haha, kul att jag skulle göra en sånhär säkerhetskontroll på vår bil för att öva och vi hade typ INGA fungerande ljus. typ inga parkeringsljus, typ ett dimljus och ett halvljus.haha.


idag åt jag chips till frukost

åh jag har sprungit och jag var helt säker på att jag skulle dö
dumdumdum...men det har typ aldrig gått så smärtfritt och jag är fett nöjd och hög på alla de där träningshormonerna tillsammans med min tekopp och desperate. dock har jag ett tips som lyder som följer: när man springer och har musik, så kan man se till att halva ljudet försvinner så att man blir tvungen att springa och meka med sladdar och grejer hela vägen. och wipps är du klar och mysig och nöjd! en löptur är en ultimat förfest.min kommande kusins förfest. puss på bäbis.

loverboy:
http://mysmedchirsterernstjan.blogg.se/

KSN

jag ska få en kusin. MEST otippat ever

jag har ju varit unik som kusinlös m'nniska, men icket längre. jag ska bli en utomordentlig storkusin
jag ska börja med att fira med laget och shapis på lördag, sen går jag vidaer med resturangfest söndag och sen är min plan att keep it up till jul. ingen bäbis kommer vara så framfirad. greeeat!bäbisar är bäst.

Jingle Jangle morning

åh ge mig ge mig gemig ge mig ge mig ge mig ge mig ge mig ge migöööö snälllaaaaaaaa.







då var det fastslaget

jag bryr mig inte ett skit

hoppas du är nöjd nu

konstaterande

jag älskar att gå hem i nattmörkret den här tiden på året. jag älskar alla färger. jag älskar löv och jag älskar att komma hem till ett tyst sovande hus göra en kopp te och sitta själv på sängen i mörkret.

jag älskar också att jobba när man har köpt en kjol som ligger i väskan och myser och som man kan småkika på lite då och då när man har vägarna förbi källaren.

och sist men inte minsta så älskar jag att gå och lägga mig i sängen när man är helt slut i benen och de värkerrr lite lagomt överallt och det är en alldeles lagom temperatur under täcket.mysemysemys

skämmes

jag var ute i skogen och såg en stackars orienteringspojke som snubblade och ramlade på mage rakt ner i en dypöl. han såg inte mig och därför dök jag in bakom en buske och gömde mig för att bespara honom förudmjukelsen.han gjorde den obligatorsika "jag-reser-mig-upp-och-ser-ut-som-att-ingenting-har-hänt" alternativt, "det-där, jaha-det-ja-det-hade-jag-ju-planerat-hela-tiden" och jag var cirka en millimeter från att falla ihop på marken i skrattkramp. det såg väldigt kul ut. där 'väldigt' är en underdrift. moltas tyckte det hela var väldigt roligt och började skälla av upphetsning när vi satt där och tryckte där bakom busken. och då var jag ju tvungen att avslöja mig, vilket gjorde situationen kanske femhundra miljarder procent wierd. jag är officiellt den äckliga tanten som inte har någonting att göra på mina dagar och därför sitter bakom buskar och spanar på unga fräscha orienteringpojkar. OCH den hunden kommer aldrig bli specialagent.

lalalaa jag har rabies nu inte bara i armvecken utan också i ansiktet. min hud ramlar av, det känns inte så bra. jag ska fara ut och springa på saken.

ohelg

Jag vill flytta och jag vill göra det nu. Jag vill festa men tyvärr så ska jag jobba sönder i helgen och kommer inte ens hinna stanna till för att reflektera över att det är helg. och sen kommer det inte vara helg längre.

därför är mitt nya statement att det är sämst att festa på helgen, det är alldeles för tråkigt och förutspått. mitt förslag är istället att folket sparar sitt festarsug och ser möjligheterna på till exempel en onsdag, eller tisdag för den delen. det ultimata skulle ju dessutom vara om folk kunde ta skägget ur brevlådan och styra upp lite småslemmiga hemmafester i sina bedårande hem. hade jag en egen lägenhet så skulle jag inte göra annat, tänk vad det glädjer andra själar.

ida myssnyggmodell kommer ju hem också och jag slår klackarna i taket. då ska vi ha ett fett get together där alla bellisar i världen ska vara inbjudna. jag kan nästan inte tänka mig vad all denna tid ensam, utan har bellman har gjort med henne. en tratt och en karta. det är vad som behövs.




"IDA! kom hem!"

dagens look



gnägg gnägg

uppdate 00,05

åh, varför döpte inte mina föräldrar mig till suze creamcheese, det hade varit fränt.

jag har varit på oleeeeearejs med pekka och min vän ebba. två fina själar vilse i etern.
vi såg liverpool, diverse könsbeklädnad och öl. i fotboll och krig är allt tillåtet som man säger.

imorgon ser jag framemot en dag av precis ingenting men nu ska jag, kerouac och herr earl grey gå till sängkammarn och förlusta oss. sleep tight.

vårt hus där vi brukade sova mitt i gatan

nu ska jag gå och se på fotboll med pekka, yes, jag gör någonting. hundra miljarder poäng till mig.

naff naff naff naff naff naff naff naff naff

min hund är som svampsökarvärldens motsvarighet till sherlock holmes. om det finns en svamp så har han den i sitt våld, det är bara att gå efter så hittar han dem en efter en - lätt som en plätt. till och med de som är under jorden som överhuvudtaget inte ens syns ovan mark. completly insane. det är nästan så att jag tycker att det är lite fusk. vi kommer typ äta knatareller till lunch, frukost och middag från och med nu och framöver tills nästa höst. men jag klagar inte. inte alls. i mina fjälldomäner så lärde moltas mig allt om kantareller. ska man hitta de så kan man inte bara leta, man måste gå djupare... man måste tänka som en kantarell. att söka är inte bara att söka man måste bli ett med kantarellen. ner i myllan med tryffeln och tänka gult, tänka solsida, en och lite fukt.

förövrigt så har fem dagar med umgänget: svante,svante,svante,svante... vars intressen kan sammafattas med star wars, lilla jönssonligan och star wars fört mig till en helt ny nivå. jag vet numera att det inte bara finns en darth vader, utan också en som är mörkblå. vilket amon på dagis har berättat. (grundregel nummer ett: amon ljuger ALDRIG) sen har jag också fått lära mig att stormtroupers finns på riktigt. vilket också amon har berättat. god bless amon. min mormor trodde även att darth vader hette dark reidar. då drog jag lite på smilbanden.

dessutom känns det som att jag har varit på uttorkningshem i en vecka. ge mig vin!!!!!!!??!!??!!!





hellre eremit än en liten skit


lol2

hejdå fjällen
hej umeå

lol

hejdå
hej fjällen

kräks

det är nått allvarligt fel på mig för att jag ALDRIG vet vad jag vill. aldrig. jag vet inte vilka människor jag tycker om och på vilken nivå, jag vet inte vad jag är sugen på för mat, jag vet inte vad jag vill göra. jag vet inte ens omjag är glad eller deprimerad. jag vet inte ingenting.......!!!!! så fort det finns ett val så vet jag inte och jag hatar det för jag vet aldrig och jag kommer aldrig veta ochjag har aldrig vetat. jag är helt säker på att jag har en seriös hjärnskada som mina föräldrar inte har berättat om och att hela jävla förbannade jagbestämmermigcentrat är mosat och inte excisterar! det känns som att jag ska slåss mot bowser och inte har tillräckligt med stjärnor så jag får springa i den där äckliga evighetstrappan som aldrig tar slut nonstop med en ful sköldpaddsdrake skrattandes åt mig i bakgrunden. jag kommer ingen jävla vart med någonting hur mycket jag än tänker på saker.

jag ska flytta hemifrån till sibirien och bo i en grotta, sitta still, aldrig träffa någon,alltid äta samma mat och ALDRIG ställa mig inför nått bajsval mer i mitt liv.

confession

varenda gång jag startar azureus så måste jag säga are you serious. det är min lillahemlighet.


perfektion

MariA | säger: jag ska bli nunna, alternativt eremit
ebba säger: eller typ skaffa burka.det är nått liknande. då kan man liksom glida runt obemärkt
MariA | säger: värt
ebba säger: ja så att säga "under cover"

kul med tur el?

idag har varit kulturell.

först satt jag ensam på kafé station och läste kerouac med en kopp kaffe som det plågade konstnärgeniet jag är.

sen gick jag ner till älven och satte mig och ritade lite. då kom det fram en kille och frågade om jag var konstnär. jag svarade haha, nej. och då började den underligaste konversationen ever, då han började fråga ut mig hur jag tänkte när jag ritade, vad jag hade för favoritteknik, vad jag oftast ritade av, om jag hade tänkt på horisontallinjer hit och dit. etc.etc.etc."får jag kolla på din teckning?" (allt på knagglig engelska) han berättade också hela sin livshistoria typ att han flytt från Iran och nu pluggade här. måste säga att jag tyckte att han var ganska mycket ett pain in the ass, han var fin, social och trevlig MEN jag ville bara vara ifred med älven och min plågade konstnärssjäl. OCH då, efter ca en kvart kläcker han ur sig att han är profersionell konstnär.eller åtinstonde att han var det innan han flydde från Iran.....
jag typ: EEEEEEEEHHHHHHHhhhhhhhhhhhhhhhhhheheheeehe. okeeejjjj. han hetsade på att jag skulle rita av honom och jag var måttligt taggad. det slutade istället med att han ritade av mig. Och då när jag sitter där och blir avritad som bäst så kommer elin. hahahaha, det var väldigt wierd. jag tror inte hon fattade så mkt. men kul var det.


top mouse

hemkommen från hundutställningen är nu min hund är reserv CACIB och även ägare av ett CERT. två till och han är champion. hundutställningsvärlden är fascinerande. om man vill se defintionen av framtidsplaner så kan man kolla min moder i ögonen. MEN snygg är han den lilla cert-musen.


rubrik

jag fattar inte, vi har blomflugor överallt! okej i köket vid kompostburken.. men i toalettskåpet på övervåningen. typ på tandborstarna..i tandkrämstuben?....they are up to something...

nu ska jag äta havregrynsgröt för det är det bästa jag vet och det sitter som gjutet i en ond hals. min hals är ond, den är polare med sauron och darth och gänget. yepp.

all is full of love

jag önskar att alla vore som björk för hon är söt och extraordinär. idag fick jag ett kg kidneybönor på jobbet. det var kul och extraordinärt. jag skulle också vilja ha lugg och nya skor. det är lite kul och extraordinärt. jag är less på att gå runt och låta som darth vader och på att känna mig instängd i mitt eget huvud. lobotomera mera. för tankarnas frihet. jag ska aldrig mer dricka gin och apelsinjuice och sluta kedjeröka så fort jag ser något alkoholhaltigt. jag kom också nyss på att snart så fyller jag ju år och då blir man ju nitton och det låter megagammalt. min pappa sitter en meter från mig och lyssnar och kikar på exakt alla klipp som finns på youtube, han har precis genomgått den internetiella revolutionen och insett att det inte finns något roligare att göra en lördag än att sitta bänkad framför youtube/facebook. det är så man blir när man blir gammal.

för övrigt är min mushund är på utställning helgen till ära och jag håller tummarna för att han ska komma hem med en fet pokal, utsedd till BIS (best in show).  han är grym in show. nu håller mina ögon på att falla ihop. godnatt.

jag har...

....fucking feber. eller hade åtminstone men jag känner mig het som en kamin at the moment så det kanske stämmet.alkohol alkohol. jobb imorrn jobb imorrn. min kropp skriker efter choklad.man ska skjuta sig själv i benet så man inte gör någonting överilat. eventuellt stoppa ciggisar på alla ställen där det är möjligt och supa tills man kollar i kors. det fungerar kanske också. huvudsaken man tar det piano.jag see r inte vad jag skriver men huvudsaken är att man kommer tilll upplysning om vad fest handlar om. dte handlar om inställning ellerr om fint sällskap. min inställning sögh bigtime och jag  kände mig  alltmer depressed när vi nalkade oss x3m;et. skjut oss allihop i benen. det blev inget av det och efter att alla fart hem så kom jag och mysmajken in på pipes. pipes, pipes, pipes hela dagen och hela degen. låt mig pussa loss på vakten. vilken underbar själ, jag har aldrig blivit så upplåst lycklig som för typ tre timmar sen när han höll kvar mitt leg ochsen gav oss det "killer glance" som  tvekan sa, jaja småflickor är det inte your lucky day så säg. tacktacktack. vin och klängigt sällskap och the shining toaletter på pipes var det bästa jag kunde tänka mig. låt mina lungor ruttna i cigaretthimlen och ge mig inspiration till mitt illamående.

livet är som en övermogen avokado, ful med sånnadär bruna slemmiga trådar

i rummet kan ingen höra dig skrika.

en applåd för pekka som har kommit till en sexuell upplysning och insett att bajssex är hans grej. jag bugar och bockar och sprider kontaktinformation å hans vägnar: [email protected]. han bor i ett gult hus och man kan se en liverpoolhalsduk på väggen.han har även en stor plan på att spara ut diverse skäggväxt i fejjan så om ni ser en vildman nånstans vid typ draggen så är det förmodligen han. på sin fritid tycker han om långa njutningsfulla bussresor och mysiga hemmakvällar med lots of lots of katrinplommon. först till kvarn får först mala


sleep is like a temporary death

jag älskar mens, kaffe och pianon. imorrn får jag mitt pussiga piano, bara ca trefjärdedels år sent. mormor styr upp. det blir goodie, då kan jag utöka mina dagliga sysslor, från titta på tv och gå ut med musen till titta på tv, gå ut med musen och spela piano. livet är plötsligt fyllt av mening.

imorrn är också fett upplagt för mänsklighetens största snefylla ever. rex och de reguljära brudarna får passa sig.puss

altruism

blå blå svart och blå
rött blod sitter som lim
blå blå svart och blå
rött blod sitter som lim
blå blå svart och blå
rött blod sitter som lim
blå blå svart och blå
rött blod sitter som lim

ps

jag går och lägger mig nu och går aldrig upp mer. hejdå äckliga avsmakliga värld.

Åk bil med stil

haha det var mkt roande igår när de bytte dj. btw så var den första dj;n som dj;ade typ dj-världens motsvarighet sengångare, hursomhelst den nya rivstartade med lite grön ebbamusik och jag blev liiiiite för exalterad över 800grader jämfört vad en vanlig människa skulle bli. om jag uppförde mig kind of wierd så var det åtminstone lycka. och jag som trodde att britney var den okrönta dansgolvsdrottningen, men när det kom till kritan så icket. jag är ledsen.  jag tror stenhårt på dans- och cigaretterapi. plus att det är fint med ''vinläppar''. och det får man om man dricker vin och därmed tror jag också på vinterapi.

nej nu ska jag ta skägget ur brevlådan och smörja in mig med hydrokortison så jag blir av med mitt armvecksrabies och sen ska jag ut och spatsera i höstmörkret med the little mouse ont mitt sprängdfyllda huvud 

MÅNDAG

ont i huvudet. sprit och shotar, massa drinkar. dans, dans, dans. de bästa festerna får man definitivt på söndagar.och restaurangbranschen är framtidens bransch. sure sing. plus att jag köpte DRINKAR igår!!??!! så sjukt olikt mig, frikostigt värre.

idag kommer ebbismys tillbaka. jag räknar sekunderna. jag låg och tänkte på när jag och ebba var och gjorde huvudstaden och hinkade två liter vin in no time, kissade bakom en bil. haha. letade efter nån stans att komma in på hela söder där jag nästan var inne på en privat releasejubileumsfestblahablaha, tills vi slutade på stureplan. heaven. köttmarknadens köttmarknad. haha, när ebba snubblade huvudstupa rakt fram mitt på ett övergångsställ på väg till partybåten och när vi hur vi än gick magiskt kom till kungsholmen.haha, mm. en liten bit stockholm skulle kanske inte vara helt fel.



kanske imorrn.