Nairobi!

Masaier och storstadspuls. Det har varit jul, det har varit nyar och det nya aret kickades igang med en redig safaritur i Ngorongorokratern dar vi sag bade lejon, buffel, gepard och en hel del pumbas och skrattande hyenor. Djuren strok runt talten och jag sov givetvis som en stock men hasse hade privilegiet att mota en elefant utanfor toaletten och pa vagen tillbaka aven en hyena.
For tillfallet bor vi pa en stadscamping dar vara rosa bussar med nod och nappe lyckades mangla sig in genom gaten. Taklaget hade sin sista taklagsfest och det sista taket slogs upp - inte ett oga var torrt. Nu borjar allting bli lite jobbigt sentimentalt och allting ar for sista gangen. Fortfarande har vi ju en fem sex dagar pa oss men det borjar krampa runt hjartmuskeln vid tanken pa farvalet. Jag kommer var luspank och forvirrad. Men jag saknar er och jag tror att lariamet borjar kicka in for jag drommer otroligt suspekta drommar, haromnatten ateranvande mitt sinne ebbas gamla klassiker med voldemort pa jakt efter mig med kpist? inatt var det nagor saw-liknande dar jag befann mig i ett rum med hander som vaxte ut ur vaggarna och forsokte fanga mig fran alla hall. Sen en hysterisk skildring av mor som klar pa djur, bland annat far (haha, ulligt sadant inte pappsen), i tjocka ylleplagg. Haxdoktorn som enligt uppgifter skulle bott pa Livingstoneberget vi besteg lyser tyvarr med sin franvaro, jag skulle kunna behova en rejal dromtydning.
Idag har vi varit pa citymarket och masaimarket och kopt tyger och krimskrams och mer krimskrams och lite annat som kanns valdigt nodvandigt just da men som redan nu i eftertankens skimmer kanske inte ar fullt sa fantastiskt som det framstod for en halvtimme sen. Jag kan meddela att jag fick mangdrabatt och nu har armband till alla som sa onskar. Vi har nyss kakat mat pa nagot lokalt gatumarknadtaltsgrej och nu ska vi kika runt i centrum ett tag till innan det bar av hemmat for uppladdning infor morgondagens safari masai mara. Sen blir det barnhemsbesok och farval till alla mina klader och pennot och grejer som de kan tankas behova, det blir till att kla mig i armband och tygstycken pa vagen hem.
Snart ses vi!
Hej och hopp