Paris - sl'ng d'g ' v'gg'n

Åh, så var man hemma från Barca då - med nyinförskaffad garderob fylld med Dolce & Banana och Fred Päron. Känns bra att sitta med fingrarna på lite ÄKTA märkesprylar för en gångsskull. Vi har ju inte så mycket sånt här i Umeå.( Jag gillar även att blanda in lite samhälskritisk och allmänbildande information i min blogg, så det får ni väll vänja er vid. )

Imorsenär jag var ute och gick med hunden så såg min hund en annan hund. HUnden satt på huk och såg en hund då kom en annan hulk som satt hund i huk med hulk. Oj, vilken grön gegga

Miss Fräs 2007:

image3.

Näe, nu ska jag se till att få lite fläng på fransarna

Gult

Åh, man blir verkligen inspirerad att bära gult i dessa slasktider. Bara för att vara lite rebellisk - att det sen är helt rätt just nu är ju bara en bonus, som jag ser det. Man måste gå på magkänslan. Det är mitt bästa tips!

Det är ju faktiskt också så att det är nu man ska toppa beachformen till sommaren - så jag tänkte, varför inte gå helt på det gula spåret? Min kompis (love ya!) har just ingått en stenhård diet och jag vill ju inte vara sämre. Jag tänkte att om jag bara äter gula produkter, så kanske jag blir gul? Och vad vore mer trevligt? Jag gillar i och för sig lila också men då var jag lite finurlig. Jag har ju köpt en ny bikini som är just lila och den kommer ju framträda mycket bättre om jag själv är gul. Annars finns ju risken att jag försvinneri den. Och det vore ju onödigt.

Gult - lila. Åh, det är så man dör av lycka.

Jajjemen så från och med nu:
Majs
Banan
Klargul juice
Ostbågar

Wish me luck!

Syrgasmask

Åh vad lättad jag blir. Jag har precis införskaffat ett par nya fotbollstrumpor i modellen muminform. Var lite osäker på om detta skulle fungera, men jag tycker ju att det är så väldigt snyggt men det verkar inte riktigt ha tagit sig upp på catwalken ännu. Varken Gucci eller Dolce & Gabana har ju med detta i sin vårkollektion - någonting som jag, ovanligt dumt av mig, inte kollat upp innan - så mitt hjärta hoppade över några slag när jag upptäckte.

Aja, men då ska jag kombinera dem med mina nya loafers samt mitt plommonstop från förra veckans shoppingrunda.



LOve you!

Om du köper stadium så får du just nu 200 :- rabatt!

Asså herregud! Jag var prcis inne på en kär väns blogg och läste..

"eftersom jag inte orkar gå till mit rum och hämta kameran ska jag berätta om min outfit. dagen till ära har jag ett par svart jeans på mig(WOW!), detta kombinerade jag med en snygg och stilren tröja gjord av ett mjukt bommulstyg och med ett trendigt ifk-tryck på bröstet."

http://fettebba.blogg.se/?c=1207588648

Hon är så rätt ute! Jag har verkligen hört att det är IFK som gäller i vår!Ser fram emot mer uppdateringar från vår nya modeguru.Funderar på att fråga vad hon har att säga om babysockar, fungerar det i år? Eller är det förlegat.

Åh Gudrun.