scandinavian blonde



det var på håret maria

Mina kläder och mitt samvete är nu precis lika rena. Jag har svårt och föreställa mig ett mer romantiskt scenario än ett halvöppet badkarsfönster, en aning kärleksfullt dunkande tecnobas och händerna djupt nedsänkta i en basbrygd av Sainsburys tvättmedel med doft av himmel och kärlek. Svett, be gone.

Idag har varit en sånhär fin dag som man kan tänka tillbaka på när det känns mörkt och kallt och hårbotten kliar. Fin vardag, kort och gott. Ren och fin vardag och ren och fin nybadad och nyduschad Ebba. Jag skulle dock vilja sätta naglarna i migsjälv och riva upp hela min hud tills den är alldeles uppriven och rosa och alla döda hudceller ligger på golvet i en stor svart slemklump. Det är någonting med england som gör att all smuts vägrar lämna kroppen och istället stannar kvar som en hinna och täpper igen alla porer och gör att man sakta men säkert kvävs. Ungefär som den här bondbruden som blir guldspraytannad, fast i lite mer kloakstil. Men petitesser, huvudsaken är att man är ren i håret.

Så till den spännande upplösningen som ni alla väntat på med hjärtat i halsgropen och fjärilar i magen:
Maria är nu blond! Och då menar jag BLOND. En Blondbrud, med kloak-tan. Fancy that felllllazz

=)

fredag hela veckan utom fredag

Mitt huvud är en hög med pulvermos som någon vårdslöst har slängt på en människokropp. Om det beror på tequilavärldens motsvarighet till mount everest eller att jag nyss sprang in i en dörrkarm vet jag ej. En kombi förmodligen.

Igår upplevde vi olika sexuella läggningar dansande på podium med piska och hatt. Romans.

Åh jag orkar integå hem det blåser nordanvind ute och jag är så hungrig att jag seriöst funderar på att sätta tänderna i min jobbarkompis som sitter och viker bestick bredvid, lyckligt ovetandes. Men maten finns hemma och jag finns inte hemma. Den ondaste cirkeln.

obs ebba

det är torsdag

men det bevisar ju bara sanningen i tesen om fredag hela veckan

fingerlickingood


det bästa med att bo i ett annat land är att man kan gå till macdonaldtzz och ladda hem OC i 3,4 kB/sek
snart kommer alla mina favoritbrudar och jag är så glad just idag för jag har jobbat och tjänat pengar och det är fredag och det finns alla möjligheter i världen! Ingenting kan ta mig ned på jorden jag är alldeles för glad och jag vill bara dansa och dansa. Sätta på Jefferson i studion och dansa,dansa,dansa med öppet fönster och vin och glada möss

one of your 5aday


hahha

idag var jag ute och sprang och fick sallskap av tva tvillingar i samma utstyrsel plus en FASAN. haha, the time of my life.

jag har fortfarande inget internet. och inga mobilpengar. jag ar socialt DOD. men vad gor det nar man har tva tvillingar och en fasan?!!

ebba hanger med alla vanner

jag orkar inte inte ha natt internet, jag star inte ut jag gar runt som en fange i mitt eget sinne hela tiden. blindfolded. hur kul ar det att man inte kan skaffa internet for att man inte har internet och darmed inte kan kolla upp vart man skaffar det. och jag kanner mig som tre igen i och med att jag inte fattar hur man gor ett snabela pa det har bajsiga krumlurtangentbordet. det finns en bokstav som ser ut som en mus. soffftt

jag jobbar och nar jag kommer hem fran jobbet jobbar maria, sen somnar jag maria kommer hem jag gar till jobbet. och sa fortsatter det. londonglamorost liksom med nudlar i sangen och gilmore girls och mormor och morfar som sticker till med lite middagar och osthyvlar och vattenkokare. nu ska jag ta min puckelrygg och ga och kopa fett och socker.

vad gör man på en onsdagkväll...?



the magic bus, precis

lusta

Jag och topshop har ett ohälsosamt förhållande. Jag ger det pengar det ger mig kärlek i alla former och färger.

här kommer solen lilla älskling

Åh det är vår. Jag känner mig korkat glad. Solen är som en stor, gul sprängladdning och jag vill bara kolla på den. Bränna ut mina ögon av glädje.Och grääs, jag ska klä mig i vitt och gå ut och rulla mig i gröngräset tills jag är en stor grönska och då ska jag klä av mig och springa naken i vattenspridare som en liten bäbis. Jag skrapade bort ett födelsemärke igår och trodde nästan att jag skulle förblöda i sängen men när jag kollade idag så var det fortfarande kvar. Det kände somrigt på något vis.

Ida sår fina små tankefrön i min hjärna. Helst vill jag bara att alla ska komma och så kan vi tända en gigantisk brasa och dricka folle och vara vänner och prata om sånt som man kan prata om med vänner och mysa och skratta och värma kalla händer i brasvärme och anorakar och skrubbsår och kliva i pölar som man inte ser men det spelar ingen roll för man fryser ändå inte och surkissvårlukten och aska och rök och mamma eldar på gården och bjuder alla på korv med bröd och jag får sojakorv och utflykt till kont och alla protesterar men det blir mysigt i alla fall och älven och fika och cykla och cykla ned i älven och äta bullar och stugan och london och människor överallt och man behöver inga kläder och man fryser inte och ingen säger åt en att man måste ta på sig långkalsonger och jag hatar långkalsonger men inte ens det kan ta ned mig på jorden för jag hänger med solen och vi är bästa vänner

bajs

moget att de ringde från fancy hotellet mitt emot mitt hotell och gav mig jobb nu
33 timmar i veckan, 200 pundpundpund. men jag har ju redan ett jobbbbbbbb så kiss på dem jag lämnar aldrig dammsugaren henry

what about second bräääkfst

Dethär kan ju mkt möjligt vara det mest hybrisladdade som någonsin har varit påtänkt. Genialt! Briljant! Jag vill se, Jag gillar hybris och nemesis och gänget.


dagens outfit: kroppsstrumpa av fett och smuts

jag borde med andra ord duscha

Haha, en av alla alltiallo på mitt jobb, (det är typ jag och chefen som har titlar alla andra gör allt möjligt) en liten turk, lyssnar alltid på en speciell rnbskiva när han diskar i köket och sjunger med för full hals... och då menar jag för full hals, "hejjagärenoupptäckttalangsomdiskariköket"-storsjung. Det är till och med mkt roligare än det låter. Bidrar till den fulländade städupplevelsen. Det och dammsugaren Henry som faller i bitar om man kollar på den.