var glad

kom precis hem från min och morfaderns mest heliga stund på året - första adventsfirandet i statskyrkan. det nya kyrkoåret etc etc. jag tror att det är femte året i rad som jag klämmer ned mig i kyrkbänken mellan karlgerard och ingamaj. nej, det är fint och mysigt, dock med en liten gnutta hybris. vad är till exempel grejen med psalmer? det finns inte ett enda normalt sätt att sjunga dem på om man inte är typ operasångare. man får välja mellan mmööö eller iiiiiii och dessutom så måste man växla mellan vilket ger som resultat att det låter absolut sämst och man håller tyst. och samtidigt så briljerar kyrkokören i bakgrunden så att man känner sig ännu sämre. OCH det finns alltid någon tant som startar stenhårt i tonläge mounteverest och håller sig där hela låten och dessutom klarar av varenda höjning galant. dte tycker jag är helt sjukt imponerande.

prästen predikade om synder och sprit och festande och orgier hit och dit. "det nya kyrkoåret...nu börjar en ny tid, låt oss leva i enighet med guds ord, STÄNG systemet" och syndaren inom mig kunde inte låta bli att längta lite grann till restauranghetssuparfesten ikväll. hihiiii



prästen inledde för övrigt det hela med "i faderns sonens och den heliga andans..", det var lite gulligt

jag är en passagerare och jag åker och åker

asså det här var bland det sjukaste moodet. bakisångest och julstämmning. plus att det känns typ som att jag brinner i helvetet i på mitt brännheta golvvärmesgolv. kanske allt är i sin ordning isf. hm. för att göra det hela lite bättre så ska alla på shape up och jag inte för jag ska jobba. jobbajobba. dessutom är det lönemögelheg vilket betyder hets.

ja det har funnits bättre dar

we like boys in cars

trevligt, trevligt mkt trevligt igår. dock vaknade jag under mitt täcke invirad i en tröja som jag har INGEN aning om vart den kommer ifrån. det är ingen jag känners tröja, den är definitivt inte min och ingen i min familjs. och jag kommer ihåg pipes, kommer ihåg "efterfest" at pets place med pekka skavfötters i soffan, kommer typ ihåg promenaden hem och kommer ihåg hemkomst. kommer dock INTE ihåg mystisk tröja slinker på samt dyker upp ur tomma intet. nästan lite skrämmande. men mysig och skön och har förhoppningsvis inte tillhört en rabiesochhivsmittad mus.

drink drive, smoke fly etc,etc

dumdumdumdum. imorrn är det fredag. rajdididaj. jag har festival och sommarabstinens. så mkt att jag nästan tar på mig festivalbrallorna.











du kommer äta dina barn

mysemyyyys. man blir som innerligt glad när man vet att man har fria sms. Och imorgon är det fredag och jag ska supaaa. och sad to say så kommer jag nog inte gå på shape up (...och maria kommer döda mig just därför säger jag det här och inte IRL liksom) .... (A)

hmm, ja vad kan man mer berätta. jo just det. START. asså START müsli som man kan äta med fil och mjölk eller vad man vill. det är gott, men sen finns det någonting som är ännu godaer och det är START premium. START premium sensation tror jag tom att det heter. förpackningen är lila och den finns med dels typ dadel, hasselnöt och kokos smak eller nå frukt och när vi har den i skafferiet är jag på moln. asså helt seriöst så är det det fulländade frukosttillbehöret. eller rättare sagt den fulländade födan. jag skulle säkert kunna äta ett helt paket utan att bli less. alldeles sagolikt gott. grejen är dessutom att när far handlar flingor till vår müsliblandning (består av nån typ av start-god-flinga och typ "fruktmüsli"(dvs havregryn och ett russin typ)) så köper han START premium (+++++++++) när mor köper flingor blir det euroshopers äckelklumpstart som smakar usch blä och bajs (-------------) . Vi ha haft en hård period av euroshoper i typ en månad pch imorse när jag kollade i müsliburken så höll jag på att trilla av stolen. små guldklimpar av premium glimmade som rubiner mellan havregrynen. om någon hade filmat mig med en dold kamera så hade det varit en färdigklippt oscarsnominerad reklamfilm. det är små bitar av paradiset i müsliform

my middle name could be danger.... but it's John

jag är sugen på ett bakverk och jag vill att det ska vara inom räckhåll för min mun. man skulle haft en sånhär bakverksfångaren-från-bremen-pipa som man kan blåsa i så att alla bakverk, så fort de hör min musik, radar upp sig och spatserar hit. det skulle kunna bli årets julklapp... istället för typ en mjölkskummare med inbyggd blueray.

cake or death?

vad är grejen med att sibirein har missat några hållplatser och flyttat till umeå?!?!???

jag vill klippa luggggg, undrar om jag ska be min favoritfrisör....?


....but not handsome enough to tempt me!

idag har jag tillbringat tio timmar med att kolla på mr darcys bad- och studsscen. jag undrar när han och craig ska göra gemensam sak. slå påsarna ihop liksom. dessutom har jag skottat, hämtat svante och varit ute med molle. detta hushåll kommer krascha när jag far. nu ska jag fara på iksu med morbroder gurka och nissepisse och röra lite på fläsket

hamstra

okej det här kan vara den bästa dagen i mitt liv. först enorm besvikelse över lönen... som jag inbillat mig själv skulle vara enorm, men icket. fick därför pengahysteri och bestämde mig för att leta upp alla småmynt sedlar och pengar som finns gömda i mitt rum, jackor byxor etc,etc. slutar med att jag sitter i med ett pengaberg utav 584.50 i svenska riksdaler! samt en imponerande hög utav sedlar motsvarande 240 spänn. heeeelt jävla underbart. 800 kronor för fan.. och rakt upp ur ingenstans!

som toppen på isberget så var golvvärmessnubben här och typ tryckte på en knapp igår så nu har jag värme i mitt rum och slipper  förfrysta kroppsdelar som ramlar  av mig. yes .livet är fulländat! och det snöar och det är snart advent och allt ler mot ebba på fridhem

en man en myt

åh bridget jonesdagbok. inget får mig att le så mkt!!!! vi skulle alla vilja ha en egen liten colin firth. åh ge mig mr darcy. charm personifierat, det killar i gommen. groooooarrr




jag vet varför

ja sitt på mig lite mer. gud är en squeezer. jag ska aldrig mer dricka alkohl - jag dööööööör. pissäckelbakfyllehuvud

discodans

tangled up in blue. jag tror jag ska ompröva min teori om att fredagar är bäst.

så weeeeeell mo chriddh skarreskarre och massa 44 kr:s köp. ebbor pratar från öppna hjärtan i elementbeklädda fönster och enas om... jag har absolut ingen aning? men hursomhelst, min musmus. hm, vad mer? haha, ebbor har förfest hos ebba med familjeginet då självaste modern kommer hem och vi sitter som två bebisar med alla händer i kakburken. wille och pekka ingår partnerskap. absint och oh boy you make me feel like no boy can make me feel... jag går hem och träffar en katt? en kul liten kattig sak som mös med mig. jag skulle föreviga min nyfunna vän med några lätta klick. (jag känner att jag inte fick mr katt att komma riktigt till sin fulla rätt. alternativt: mr katt var ett ufo)





nonono limits

det finns olika typer av oskrivna lagar. tex damerna först. på bishops gäller EXAKT alla före diskplockaren. men jag gillar mitt jobb det är fint. speciellt nattamatten, idag åt jag specialgjord quorn med klyftpotatis, coleslaw och godtomater.

ps.johannes pluppar alltid i vinäger eller ättika eller vad det är i min ramlösa och jag går alltid(!) på det
ps2 häxagneta var på birre och berättade att hon alltid brukar spana efter mig på vimmelsidorna
ps3 idag hade jag typ sönder femhundra glas. haha nils spillde typ ut fem över en gäst och sen när han skulle torka upp så spillde han ut ett till. haha=en blötgäst

livmodersmys

igår köpte jag en jättemysig jacka på megarea som är som en stor livmoder. åh man vill bara krypa in och gosa

TI-84 plus (silver edition)

åh jag saknar natur, bara för att det är så trevligt att kunna alla småmysnördiga saker som man nu har glömt. ve och fasa. det här var bland det finaste jag sett



pekka är noga med att inte ta åt sig äran. ge den till boooo

allmänt mys

wopido. jag och maria har typ ett boende också. woho. ett dubbelrum, ingen uppsägningstid typ svensk uthyrare och JÄ! NAJS! 

idag har jag varit på stan med moder, som drabbats av uppenbar shoppinghybris och köpte ungefär hela HM, skor för 1,300 (vilket är helgerån i hennes ögon) samt en klocka och örhängen och massa grejer. jag fick ett paket med AAA batterier, aldrig varit lyckligare. dessutom fikade vi på NK och åt först mackor och sen massa chokladkaka och kaffe och grejer. allt på moders bekostnad. mycket mysigt och mycket ovanligt. sen har jag och moltas mus varit ute på en långpromenad och nu ska jag ner på stan och köpa skor till jobbet. mest ovärda utgiften. menmen. jag tror inte min nuvarande tejplösning håller över jul. dessutom har jag typ inte ont i örat längre så imorrn är det nog dags för en träningscomback på iksu. jag är dock livrädd för mr humphrey som sa att han hängde vid skivstången all the time... menmen. inget håller mig borta från mitt iksu.

men som sagt. boende i LONDOOOOON!!!

peace

mm inget är så upplivande för kropp och själ som lite gears of war. speciellt biten där man sågar sönder sin motståndare från topp till tå. jag jobbar stenhårt på min nya jolt-image

och slantarna rullar på kaffe med bullar

nu är det snart dags att göra det otroligt mysiga i att hämta bror svante på dagis. en intressant hobby of mine. nej inte riktigt så, jag har lite svårt att komma på saker som ger mig mer ångest än just dagis. typ snor som sprutar åt alla håll och barn som misshandlar varandra bakom ryggen på dagis-maggan och nerkissade overaller och mellis och fruktsoppa i hela ansiktet som blandas med snoret och så vidare i oändligheten. och blå sockeplast. det är dock lite fräsigt på svantes dagis för de har en toalett som är minisize. asså verkligen så att alla bäbisar typ ska kunna gå på den själv. det är bara därför jag hämtar svante, för att kunna ta en liten sneak-a-peak på minitoilet.

öronvax

gah jag vill spränga i mitt öra med dynamit mogmogmogmogmogmgomgogggg 1

jag har blivit en musikmaskin. jag och min gitarr liksom

tisdagsundehållning

knut satt vid en knut och knöt en knut då kom knut som bodde knut i knut med knut. vad gör du knut sa knut? jag knyter en knut sa knut och sen knöt knut knuten

lemlästar min kropp

jag snöt precis ut två tredjedelar av min hjärna. det var något av det vidrigaste som har hänt mig. och det var verkligen hjärnsubstans och inte snor. men nu kan jag typ andas genom näsan i alla fall. jag fattar inte vad grejen är med att man, okej jag trodde att alla gjorde det men det är möjlgt att det bara är jag då, alltid kollar i snoräckelpapperet efter att man har snytit sig. asså verkligen varenda gång. innerst inne finns det tydligen ett självhävdelsebehov som måste veta vad man har presterat. jag har verkligen tänkt på det varenda gång jag har snytit mig de senaste två veckorna och jag har gjort exakt likadant varenda gång, helt automatiskt. alternativt så är det en skyddsreflex utav kroppen för att se till så att man inte snyter ut just sin hjärna, vilket jag nyss gjorde. därför borde det isf komma någon spännande efterföljd nu. dumdumduuum

jag har alldeles för lite att göra. alldeles för lite. god natt

ska du vara här inne så får du gå ut

idag har jag gjort absolut ingenting. jag har gått till köket och tänkt. rajdidaj londonlondon
sen har jag gått tillbaka till mitt rum och tänkt londonlondonlondonlondonlondonlondon
sen har jag suttit med moltas och diskuterat bästa tillvägagångssätt i londonlondonlondon

sannolikheten att jag är sjukt less på london innan jag har kommit dit är överhängande.... haha nej. men jag kan inte hålla mig i skinnet och sitta stilla och vänta på den 29 januari. det är om tvåhundra år. tvåhundra år av ren och skär längtan. gah, ju mer jag tänker på det desto mer vill jag bara hoppa på sängen av extatisk lycka. det är som att jag konstant hör melodibiten i rövarkungens ö spelas i bakgrunden. jag är inte avundsjuk på australien och fannie och kerra, inte på peter och wille och inte anja och frida och deras fucking VIETNAM(obsobsobsobsosbosbos)sresa. haha. (kanske en gnutta) och jag är bara liiite avundsjuk på ida och hennes american dream. men det är av andra och fullkomligt oskyldiga skäl... ;) plus att dessutom vem får jobb som partypromoter och får betalt för att vara ute all night long och dansa? jag skulle döda för det jobbet.



hahah


GAGAGAGGAGGAGGAGGAGGAGAGGAGAGGAGGAGGA

jag dör jag sprängs jag imploderar jag exploderar
29 JAnuari
LONDON

smygreklam

en gång i tiden fanns ett band vars karriär var kort men explosionsartad, två enorma hits, iron aid och peppa inte deppa.när jag spankulerade hem i norrlandsnatten från jobbet så kom ett av dessa mästerverk i mina öron och jag måste säga att ljudkvaliten är otrolig. arrangemanget briljant och musikerna genialiska. så har musik aldrig låtit förut och kommer förmodligen aldrig mer göra heller. om vi inte kan hoppas på en reunion?givetvis med orginaluppsättningen där ebba släpper lös fullkomligt på bongo och munspel, jag bearbetar frenetiskt en plåtburk med en rytmpenna och ylva är allmänt underbar.



koolman

snö får mig att skrika efter shane mcgowan


XOXO

vem visste att dan humphrey spenderade sin tid på corona, umeå?
vem visste dessutom att dan humphrey var halvdöv, saknade minne och var bodybuilder wannabe på sin fritid? weell now you know. dessutom mr humphrey så är faktiskt inte staropramen och starobrno samma sak...



igår drack jag den gröna drinken, haha. den som samlar, samlar. nu har jag den blå, den gröna, den röda och den gula? jag kommer inte ihåg om banandrinken var gul men det borde den väll rimligtvis varit.

toss a pint

mor sa nyss att hon tyckte att jag var en partypingla. yes.. bekräftelse! kvällen till ära ser jag fram emot kanske lite discodans...? dumma kerra som måste jobba när hon fixat allt så bra utan att jag behööver planera ett dugg. menmen, det är fredag så allting går rätt och löser sig förnämligt. dansa vin dansa




11.47

ida is having a skateboard time in NY
;) ;) ;) ;) ;)
jag äter gröt i umeå

ärtigt

det finns en fundering som är konstant. vad är egentligen en ärta? är det en böna typ? eller?




jag har någon lindad runt mitt lillfinger ;)

maria, kommande laundry worker med private school kids i fancy uniforms



det skålar vi på!

i want you sooooo bäääääääd

det läskiga är att om tjugofem minuter kommer maria hit och det är då jag ska ta fram alla mina retoriska kunskaper och övertala henne att följa med till london. med andra ord så är det om tjugofem minuter livets utgång kommer stämplas i pannan. det som är nästan lite mer läskigt är att jag inte har någon aning om vilken hennes inställning är... kommer hon hit för att göra slut med mig? kommer hon hit för att fria? har hon en annan? är hon inte redo för ett förhållande just nu? frågan är

=)

det snöar

heta läppar

det tär på krafterna att vara taggad så idag har jag sovit till elva gått ut med moltas, ätit gröt och sovit tills nu. jag fattar inte varför jag är den enda i världen som får denhär sömnsjukan. den är lite läskig, speciellt om den bara existerar i mitt sinne eftersom att ingen kan säga att jag har feber eller att det är nått fel på mig

jag har hittat mitt läppe från förr i tiden... och det har varit med om allt! mitt liv i en ask med lypsyl. man skulle kunna säga att dte är min bästa vän och varje gång jag luktar på det så ser jag hela mitt liv flasha förbi framför ögonen. eller åtminstone det som har hänt de senaste två åren. det är läskigt så jag smygsniffar lite hela tiden för spänningens skull. jag ska spara det tills jag blir hundra så jag kan briljera med mitt minne för alla andra på hemmet

edit

kan jag sluta sitta här och sprudla???!!!!?!!!???

ej shrubbery

jag har sett en flömmig film som hette nått med pineapple. se den

jag imploderade precis för jag kom på att vad som än händer så kommer jag fara till london efter jul och då kommer jag vad som än händer vara i britternas land. och jag kommer få med mig maria för hon är och förblir en engelsk mus och ebba är ju given hon vet bara inte om det. men när det nalkas så kommer hon också komma. förövrigt så är alla som vill fara till london välkomna att fara med mig efter jul. det kommer bli galet mycket kul. just ja linda ska också med. summan av kardemumman är att jag kommer att bo i LONDON och det är helt galet utflippat och alldeles extatiskt och jag vet att jag kommer kunna ta hand om mig och att det kommer bli paradiset på jorden. och jag kommer vara omgiven av engelsmän och ja. jag vågar inte ens tänka på det för jag blir så knäsvag. jag är nu officiellt frisk vad min kropp än fått för sig och jag känner att detta är den stora förändringskvällen som jag har gått och väntat på. den stora upplysningen när det tänds två glödlampor bakom ögonen och man plötsligt kan se klart. jajjemen livet är en fest så det är bäst att ta på sig partymössan!

flirt A LITTLE MAYBE

 

jag är fruktansvärt sentimental

 

måsart

på min hals sitter en gigantisk klump med snor. jag har inte varit ute på två dagar och jag har druckit femton liter kaffe för att hålla koncentrationen uppe så att jag kan göra det utmattande i att se alla serier som någonsin har gjort. maria introducerade mig till gilmore girls vilket var otroligt dumt för nu är jag fast och jag känner att det är ingen större mening med att göra någonting alls förrän jag har sett allt som finns att se. dessutom finns det ingenting som jag måste göra förrän lördag 19.00 och pappa är ledig. vilket betyder att moltas är promenerad och min enda dagliga syssla är uträttad. jag känner inte ens för att fara på iksu vilket betyder att jag vekrligen måste vara sjuk på riktigt. det enda som saknas är choklad, varenda cell i hela min kropp skriker choklad. åh.. om jag bara hade lite choklad. eller mycket choklad.

detta är på något mystiskt sätt höjden av njutning och otroligt deprimerande på samma gång



fit but you know it

huvudvärk, mensverk, bakverk

drick ditt blod som vin

vissa folk är orginal.det finns en pys som har kommer till bishops med jämna mellanrum. han ser ut som en norsk hurtig vandrare med blodad tand. klippt ur sällskapsresan typ. påminner lite om ange på östra. jag hursomhelst så går han runt med öronproppar. han äter med örnproppar. han beställer med öronproppar och han lyssnar med öronproppar. han hör ingenting, allt man säger säger så svarar han VA?!?  och han beställer alltid glass med hjortron och betygar alltid hur gott det är i en kvart.. med öronproppar.
 igår var det dessutom en man som började klä av sig för att få barens uppmärksamhet

ebba är ledig och det är lördag. hon dricker te och ser på gossip när det finns en askalasfest. mirakel sker. kul att mitt liv går typ ut på att gå runt och hoppas att folk ska vilja festa med mig men de kan aldrig. och då när jag blir sjuk och mosad så slänger sig folk i drivor över mig och drar mig i stycken medans någon proklamerar: FEST, FEST i en megafon i bakgrunden

workoholic

first time i swallowed now you're on your own
jobba jobba jobbbaaaaaaaa

04.46

dethär är den mysigaste tiden. alla sover, me vaken. me funderar

mördare

jag träffade skriktanten på myrorna och hon frågade mig om hon skulle köpa "denhär sexiga snäva kjolen" . jag typ mm, jättefin. livrädd för att hon skulle börja gorma mig upp i ansiktet om akassan och grejer. vi kan ju se det som att jag numera är hennes personliga stylist

håll käften och kärna smör

asså åhjag dör. jag går ut med moltas mus, kommer hem, hittar inte mina nycklar. tar exrtanyckeln och kommer in, letar hittar inte och får alltså gå om hela promenaden utan att hitta några förbannade nycklar. kommer hem och hittar nycklarna hånskrattandes åt mig på toaletten. ferrygubben eller vem det nu är som håller på att driva mig till ett paranoidt vrak - nu är det jävlarimig krig.

snart är det dags för tio timmars underbar diskplockning. jag dör av lycka. som tur är så styr fannie på lördag och det är min ledstjärna i norrlandsmörkret

daddlar, daddlar, daddlar och fikon

jag vill också vara på disneyparty. jävlabajshals och imaginära feber. ge mig lite aladdin

cirkusmusimus vvvierdimum

jag har ont i halsen. jag vill att nån ska komma och ge mig varm choklad och så vill jag sy någonting men jag orkar inte jag harvärldens sämsta symaskin och jag är dessutom utmattad för jag har gjort ansträngande efterforskningar hela dagen och jag vet typ allt om london nu. vilket är värt en applåd

jag läser och läser, okej att jag tycker att cv är bland det drygaste jag har gjort, men att då göra det på fucking engelska. jag har dock lärt mig att det glamorösa jobbet diskplockare tydligen heter busgirl på engelska, lite lagomt porrigt lix. jag har kollat på lägenheter och skapat seriösa mailadresser och läs hela londonsvenskars forum. etcetc. en hård arbetsdag for en soon to be british chick ...! dessutom så är det tydligen så att man typ ska kostym på alla jobbinterjuer, vilket betyder att om man typ söker ett barjobb så ska man komma i dit en fancy dräkt vilket är helt sinnessjukt?

ida är en liten mus som alltid missar mig på msn


ge far krediten

Pa: Ja nu när vita huset har fått en ny president så tycker jag att det är på tiden att de gör ett namnbyte
Jag: Jaha, till svarta huset eller? ...det var ju inte så nyskapande
Pa: Nej till barack Obama


ÅÅÅÅÅÅÅÅå

antingen är jag fett sjuk eller så har jag en liten gömd dvärg under sängen som kom fram med en hammare och avreagerade sig själv på mitt huvud under natten. dessutom vaknade jag av att barack skallade genom byggnaden på volym max. han verkar ju sympatisk men det vore trevligare om han höll sitt vinnartal en normal tid som passar oss normala svenskar. eller om mina föräldrar möjligtvis kanske kan tänka på att det historiska talet gör sig liiite bättre på en volym under femhundratusen decibel. nu ska jag köpa jävla biljetter till maria och oasis och det kommer inte gå och då kommer maria döda mig och jorden gå under. jag vill bara vara under täcket med mollix och lyssna på tinin.



röbäcksmagi

braaaain,brain,braaaain,brain,brain braaaaainwashed
naaaa,na,naaa,na,naa,naa

allt är kul, men speciellt kulpåsen som ju ... som vi alla vet är det roligaste förvaringsutrymmet. och om man vill slippa pikar så ska man inte bjuda in pikachu till sitt kafferep för då kan ju tant brun, grön och gredelin drabbas av just detta

pooh

kan folk ge upp med att bajsa överallt i gammlia. det är äckligt och min hund vill äta det. vilket är ännu äckligare. jag är inte så förtjust i att vara bajsskurare

to knowknowknow him

is to lovelovelove him

inkonsekvens

åh vad jag älskar när det känns som att någon borrar en i örat när man ska svälja.

igår såg jag en film, en studie i herr craigs välformade bak. den var bra. vi lever på det mest oglamorösa och oinspirerande talet, kombinerat med den mest oinspirerande staden. great. jag skulle vilja göra en stor fucked up tatuering över hela armen bara för att se hur det skulle bli. jag drömde att jag hade tatuerat noterna till bäbä vita lamm över ryggen. det var en ganska unik och het ide. jag skulle gärna vilja ha en tatuering men jag vet att jag, ett: aldrig skulle kunna bestämma mig för vad och två: skulle ledsna efter en vecka typ. men jag lärde mig ju åtminstone ihelgen att en hästsko i kombination med "Daddy's" fungerar fint.

mamma har massa bra förslag på min framtid. jag har tre val. läkare, veterinär eller jurist. lätt och lagom sådär. jag säger kändis. joels plan är att bli kompis med bill gates och nils ska bli busschaufför alt bodybuilder, vilket jag vet är hans hemliga dröm. jag tror svante kommer bli någoting otrolig mobbat.


 

godmorgongodnatt

yes jag gick upp lagomt i tid för att se solen gå ned utanför fönstret

igår såg jag en frisyr som borde ha tilldelats någon form av pris. tänk er en man som har börjat bli ordentligt flintis, men inte så att håret har dragit sig tillbaka utan med start mitt på huvudet så att han har en krans av hår. sen har denne gråsprängde man stylat sin "lugg" till en skärm som står spikat exakt rakt upp. dessutom så satt han vid bordet precis intill köket så jag var tvungen att gå förbi honom hela tiden. fattar inte hur kvinnan mitt emot kunde ta honom seriöst

på tal om frisyrer så om någon skådade miss winehouse hängandes dubbel över ett staket i fastsittande läge i fredags natt så kan jag berätta att japp, hon lever och frodas.

fuck me pumps