nighty night

världen är en stor hög med bajs. jag vill dansa






cherry 100

jag hatar bortförklarande människor

lost in translation

jag älskar när man vaknar och fortfarande är full. allt blir så mycket enklare. jag har ingen aning om vad jag höll på med imorse. jag gick till hm, tog en tröja randomly och köpte den utan att prova den, sen satt jag och lyssnade på ett dansbaneband som spelade på renmarkstorget i typ länge.och då menar jag minst en halvtimme.. tills det började spöregna och det var typ då det började gå uppför mig att man inte lever på moln. jag kom hem, dyngsur och förvirrad. somnade till dethär hetsiga dansprogrammet vaknade typ två och var helt övertygad om att det enda jag behövde för överlevnad var ........milkshake?!!? ett verk av en sjuk hjärna. nu ska jag ägna mig åt att vara röd, död och ensam i rödvinsdimman med min sjuka milkshake. sjuk not stirred.





suup

jaaa nu är det helg och nu är det fest och jag vill ha öööööl och jag vill ha scscscsiggg.
jag vet två personer som are getting sooo suped ned tmrw. det kommer bli lots of fun
make hangovers not war.puss


jag dör

alla borde få bo på min gata. att ha folk som är på sin tredje körlektion och som tränar start i backe utanför fönstret är det roligaste man kan uppleva på denna jord. jag vet,jag vet, jag sög bigtime och jag önskar nån filmat mig.
 "....ååå där kommer vi och upp i backen... och växla ned till ettan......hitta dragläget .....och då kör vi....!!!!" 
(och bilen glider bakåt ned ungefär tio meter samtidigt som man hör, VROOOOOOOOM! typ eld i däcken och brännmärken i hela asfalten.) OCH de gör det gång på gång på gång. haha, jag skrattar ihjäl mig. jag gråter till och med av skratt. jag ska filma det och skicka till depressionskliniker. haha. jag ska aldrig flytta hemifrån. nu ska jag g¨så jag inte missar nästa körpass.

i rännstenen

jag har lyssnat mig döv - det blöder ur mina öron av lyckligt, fint, blod - på mr lundell
och nu flyttar jag. deprimerade, grå, smustiga och äckligt svenska stockholm suger i mig


i like big butts and i can not lie



där ida, känn hotet

ebba på spaning

nu lever jag igen. yes. när är det fest?

jag såg ungefär halva säsong två av desperate housewives igår och jag har seriöst kommit på mig själv med att småspana lite på mina grannar. för jag har några som är lite smått wierd. förut hade vi ju mrs creepy på 9000 år som kom in i vårt hem och trodde att hon var hemma. men det var ett tag sen och hon var mest söt. men vi har en happy family med amerikanska ljusslingor stajlat i modellen "hej vi bor i ett pepparkakshus" och vi är mr och mrs barbie. sen har vi mrs "ensam hemma medans min man jobbar i sthlm och pendlar konstant". sen har vi ett par som gör mystiska transporter med en hästtransport varje dag och har en hund, vid namn doris, som har uppenbara aggresionsproblem. sen finns de de som pedantiskt klipper sin gräsmatta och i övrigt aldrig syns till...förutom när frun i huset kommer över en dag och frågar om jag kan kolla deras katt i hundra år medans de är i utlandet. inte så farligt om det inte vore för att hon är beväpnad med en blick som säger "hej?vill du att jag sticker kniven i dig?"(hon är läskigast). sen finns det en familj som knappt synts till trots att de bott här i flera år. hmmm.... helt klart suspicious

vin och spya

mixa aldrig fotboll och sprit. jag vill dö och klockan är sex och jag har inte duschat och jag har typ spya i håret. men jävla kul var det. och jag har världens sötaste pojkvän som tar hand om mig trots att jag är ett vidrigt, spritstinkande, äckligt vrak.


harder better faster stronger

att få vin av nära och kära är pussbra
nu ska jag fara och kick som asses in hörnefors

"fredag är det nya lördag och söndag är det nya fredag"

imorgon,eller idag kommer bli den mest hetsiga dagen i mitt liv möjligen? jag planerar att nu, när jag kan somna om förhoppningsvis ca en timme, få ca sex timmars kvalitetssömn. sen ska jag upp repa i vildmarken med vildmarksbandet i stallboxen. efter det hetsa hem, för att direkt byta om och ta mig till sanda där vi ska fara till hörnefors med laget för att spela ytterligare en äcklig match med en halv spelare. vilket blir svårt i och med att mina ben i nuläget har dött utmattningsdöden och nu befinner sig i benhimlen. aja, hem, byta om och hetsa på personalfest med hela bishops. vilket jag taggar sönder. kommer förmodligen bli helt galet utflippat kul. restaurangare om några vet hur man partajar. och det bliiiir braa och jag blir glaaaa. det du ebba, vad är kreta mot en personalfest...nej just det...ingenting!

livet som en mus

hhaa. maria är en mus!lycka till med muslivet - när en mus blir sugen letar den ost. vill man hitta ost måste man leta ordentligt. hoppas maria är på det klara med det. det finns dessutom mycket ost på resturanger.

jag ska tatuera daft punk i hela ansiktet. men först, ska jag gå och jobba.

fulla människor är söta människor

går om tre små vinglande charmtroll i armkrok på väg hem från jobbet 02.00

pojk 1:
"asschhå fan gjabbarj, jag måschte ändå schkryta lite. det schatt en schvart kille med långt skägg och jag scha: " äre du schom är jultomten från afrika eller?".haha. det var schå jävla bra, fan vad bra schagt av mig"

pojk 2: 

"han kansche hade varit i schkorschtenen?"
pojk 1 och pojk 2:
"hahhhaaaahhaaaaa"
pojk 3:
"eller i pepparkakeland! höööhöööhööö"

pojk 1 och 2 ger pojk 3 en mycket suspekt blick:
"mee va faaan?!!"

pojk 3 räddar situationen genom att stämma upp i:
"viiiii kommma, viii kommma öhhh
 PEEPPPARSCHKAKEELAAAAAND.."
varvid alla stämmer in och sedan raglar glatt iväg mot vasaplan skrålandes julvisor

dö, dö, DÖÖ..äckliga, äckliga resenär

Ebbi
22 augusti 2008 12.23:
Cigg vid medelhavets strand


nej tack, jag vill inte veta. vad är väll en tripp till kreta? alldeles tråkig och dötrist och tråkig och dööööööööööötrist! nu ska jag göra nått av mig själv och lämna min pussdator innan jag växer fast. det blir väll stan (två fingrar  i halsen)

glad mus




far är rar, mor är orm

jag har ingen plats i min garderob, kanske beroende på att den är typ en halv centimeter bred och kommer från IKEA, är den mest rangliga typen. för dinbäbis kläder, typ. jag vill bara, snella snella snella, få en ny gardde.jag drömmer till och med paradisdrömmar om en ny stor rymlig garderob där allt får plats och man inte behöver trycka in saker för att sen förankra dörren med en kil, typ. mor ont far vägrar i sten jag har försökt och försökt i typ ett år nu men jag blir bara ignorerad. eller okej, pappsen ansträngde sig faktiskt till en början men när min tyrann till mamma inte visar sitt intresse - så blir det inget.

typ förra veckan kommer dock pappa in i mitt rum med en mkt pillimarisk blick och ser ut som att han har löst ett smärre världsproblem. "Kom Ebba" han kilar ned i källarn till tvättstugan och till min förvåning in i bastun: "BABABBAAAAAAAM! voila, en garderob!" ...då har han lagt in alla mina nytvättade kläder(som brukar översvämma vår stackars tvättstuga i och med att jag inte kan ta upp den pga platsbrist) i bastun i prydliga högar. "jag tänkte att eftersom att det går lite knagligt med garderoben så kan du ju ha dina kläder här istället (STOLT MEGAFLIN)".

...mycket sött.

.

hösten är fin men jag får epilepsi av alla rönnbär

fussball

om ca en timme och fyrtiofem minuter är det kamp. om liv och död mot uik på nolias konstgräsplan nummero ett. ifk ställer upp med en tapper trupp bestående av max tolv spelare. varav hälften ungefär är forwards - vilket betyder att jag får spela på mitten. fuckfuckfuck. vilket betyder en och en halv timmes offentlig förnedring för moi då jag får springa runt som ett fån och se allmänt dum ut bara. men kul, kul och tofadderittan vad trött man kommer bli.

Regn

asså hur dum får man vara? nu har jag gått ut, utan regnjacka eller parre, tre gånger i rad med motiveringen 'haha, synd för de som var ute under spöregnet, men nu är det klart och fint så nu passar jag på.' och vad har inte hänt exakt varje gång? jo det har börjat ösregna så nu sitter jag här med tre par ombyten kläder som är genomvåta. mycket skickligt gjort.

för övrigt så förstår jag mig inte på det här med körkort.. eller jag tycker verkligen medans jag genomför varje körlektion att jag missar typ allt och att jag lika gärna kan få börja om på lådbilsstadiet och sen när vi stannar, parkerar och sitter kvar i bilen så säger min lärare VARJE GÅNG. 'jamen ebba, jag tycker du gjorde det bra. du missade lite där men det var ingen större fara ....så nu är vi klara med dethär momentet. nästa gång blablabla.'. jag trodde innan att man skulle bli avmjölkad på massa lektioner men istället så räsar min lärare fram!!!! aja, man kommer typ aldrig ha råd att köra bil sen när man väl får körkort så wassevah.jag får väll vara en trafikfara om jag vill.

jag ångar fortfarande äppelpaj

man kommer hem efter ett hårt arbetspass och känner att det suger ordentligt i te-tarmen, men ack tänker man när man kommer på att vattenkokaren låter too much för att vara lämplig för användning när hela arbetarhuset sover. och vad hittar man om inte te i tekannan, så varmt som om det vore nygjort! livet har guldkant.

ylva har fixat boende i gbg, kollektivvvilla och hela köret... från den 1 september. det fanns tydligen plats för flyttglada själar så det kanske är där man ska spendera hösten?london, paris och världen kanske kan vänta ett tag?

aja, nu ska jag läsa lite kerouac och skratta åt alla som har börjat skolan. ha-ha

äppelpajsmos

åh aldrig mer äppelvinet. obs.obs.obs.obs. man ska inte supa på äppelvin. man blir en äppelpaj och dag 2 känner man sig som en kvarlämnad-på-bänken-över-natten-under- rötmånads-äppelpaj ..utan vaniljsås. ca.

david sandström vet hur man svänger sina lurviga på dansgolvet, wannabe hiphoppah... och det är mest värt att bli bjuden på drinkar. samt att trilla ned i en rabatt två gånger i rad. jag, ebbs samt danny zuko rulade på tecnofloor.

 nu far jesus till kreta. baj,baj - äppelpaj




ever after work it after over

äppelvin och daft punk

livet är inte så dumt

var är boxen?där är boxen

lala. imorrn är det rex och jag är så taggad att jag håller på att trilla av pinn.



jag fick också precis veta att jag snarkar som en tjur, hihihi. yes jag älskar att vara manlig, dock är jag fett snorig idag så jag kanske bara är en ko i vanliga fall. men who knows? jag kommer aldrig glömma när vi var nånstans med laget, sundsvall tror jag och jag sov bredvid ebba och snarkade. varvid ebba tar sitt söta finger och pressar det skoningslöst mot min panna, på EN bestämd punkt, tills jag slutar snarka. proceduren upprepas några gånger under natten, jag intet ont anande sover vidare med en analkande spjutskada i pannan. jag är hyfsat säker på att jag har en fördjupning i skallbenet än idag.mkt charmant

mog2

helg helg helg

jag funderar på att rymma hemifrån. det låter så spännande dramatiskt.
jag vill också dricka vin vid älven, tack. men man har ju alla möjligheter när man är friiiiiiiiiiiiii!

 
 

04.09

nu är klockan fyra, jag är pigg som en mört. har precis kommit hem från jobbet, lalalalalaaaaaaaa
få se...om åtta timmar börjar jag jobba igen...lalallaalaaaaaaa...då ska jag jobba femton timmar i sträck, lalalallaaaa. ska vi gissa på att jag somnar klockan fem? ja dte blir sex timmars kvalitetssömn det ebba, och sen bär det av. tjofadderittan

det roligaste är när folk kommer in på bishops och säger;
"vad har ni för flasköl?"
(med tanke på att vi har ungefär femhundratolv miljarder olika, typ afrikansk antilopöl från Benin och de som frågar vet knappt vad Carlsberg är. efter att barpersonen rabblat upp några och frågaren ser ut som ett frågetecken så slutar alltid situationen med: "har ni mariestads?" höhö, fånflin)

och hur jävla svårt kan dte vara att akta på sig när man ser att någon tapper, arm själ försöker kryssa sig fram med mat, tomglas, glasbackar etc etc. jag ska operera in en megafon i munnen så jag slipper mesa på med "ursäkta, ursäkta...ursäkta" i hundra år. jag ska också passa på att tatuera " NEJ, ni kan inte beställa med mig - gå till baren!" över hela pannan. eller, så kan man ju fatta att om man ska beställa mat så måste man vara medveten om vilket bord man sitter vid . "ja, men det där" och så vevar man lite bakom ryggen eller " det vid staketet" .....jaha?, du tror inte att du kan precisera dig lite för det finns 15 OLIKA ALTERNATIV!

bishops är mus, jag är bara less. nu ska jag äta en tub tandkräm och sen kojja

one pill makes you larger, and one pill makes you small and the once that your mother gives you they dont do anything at all




och svante sa just till min brors kompis pappa att han såg ut som en gris - vilket han iofs gör
OCH mitt huvud kills me bigtime och jag jobbar om en timme och tjugofem. fuckfuckfuck. som man bäddar får man ligga. jag ser i alla fall på desperate och det skulle jag vilja göra till jordens implodation och te är en gudagåva PUNKT

bensen, cyanväte, formaldehyd och nått mer

Jag, Majken plus varsinn starobrno vid älven. (vi skulle egentligen vara på rödäng hos fannie men när vi hade cyklat dit över hela Umeå så visade det säga att fannie hade åkt till en annan fest...på typ exakt andra sidan stan. sådet var bara att hojja vidare.) mysimys..och älven är inte fyskam det kan itvärt imot inte bli mycket bättre. Det skulle väll i så fall vara ett dansgolv med massa flygande uppblåsta baddjur i olika sizer och former på rex (nämen, vilken tur att vi fick uppleva just det sen. ...obeskrivligt glad över att jag inte drömde om en galen späckhuggare som kommer flygande mot mig med käftarna droppande av fradga)

Blev raggad på av en tjej, lärde mig typ hur man spelare Black Jack, fast absolut inte ändå. Ebba blev utsatt för den ultimata raggningsrepliken: "Om jag säger kemi, vad säger du då?" sen slutade vi på nån väldigt random eftefest hos någontyp av fighter som vill visa massa bilder på sig själv när han var med i något typ av fightingmagasin.(samt en liten wannabe som inte kunde knyta upp skosnörena själv) samt lyssna på gangsta musika på överhetsigtstora hetsTVn. det var då jag och ebba kände att vi hade gjort vårt och smög iväg lite diskret in i natten.

träffade halva bishops på rex, träffade fannie och kerstin med Co
njöt konstant i ca tolv timmar. öl, cigg, vin, vin, vin, vin, öl, vodka, cigg, ööööööl, cigg

det var bättre då än idag. OCH jag vill inte att hunden ska mysa med mig när jag andas alkohol och cigaretter. det känns terribly wrong och därför så ska jag nu återgälda honom med en promenad i spöregnet fastän jag absolut inte orkar egentligen och om tre timmar är det jag och disken igen. blibläblöööööööööööö


Rotten luck? Johnny's landed in the drink

näe om man skulle gå ut lite och leka i snön kanske.
köpa sig en egen liten SPITFIRE (...dont worry mate, it's one of ours!)
im a girl and you're ej boj so lets dance,dance, dance

mina bröder har lurat min minsta bror att Lars Ohly är en superhjälte och Svante var helt övertygad om att Lars Ohly är med i Star Wars..tills mamma tyckte att det blev lite för mycket när Svante började klä ut sig och lära sin kompisar på dagis om alla Lars Ohlys superkrafter. Så idag visade mamma Svante en bild på Larsa IRL och krossade den arma femåringens alla drömmar... okänsligt.

täfteå, täfteå vilken liten härlig hemlig vrå

mitt i skogen en estrad
lite avvaktande stämmning
varma västerbottenvalpar
slogs med mygg och svängde sejdlar med en självklar elegans
allmänt pusskalas

!

kan de jävla barnen fara härifrån

04.30 ingen sömn

jag är relativt övertygad om att vuxna människor tillhör eliten av skabbighet. här om dagen så var det en tjej som drack ca två vinflaskor på fyrtio minuter och när vi skulle stänga så halvsatt hon i en soffa med linnet uppdraget till halsen samt brösten utpluppade ur bhn.Samtidigt som hon klagade på att vi var löjligaoch pryda som sa åt henne att klä på sig. moget. mogtvå.och folk krossar glas och folk spyr på toaletterna och folk blir förbannade på varandra. det är heeeeelt sjukt för varje kväll man jobbar så finns det alltid ett par som dricker vin och kvällen börjar lungt romantiskt och fint i nån timma och sen urartar det i att båda sitter och förolämpar och framhäver varandras brister och sådant som de alltid stört sig på.... det slutar med att de går hem tillsammans mustysta och helförbannade. finns det någonting roligare man kan hitta på en lördagskväll?

jag tror att dte är en vinnande ide att aldrig bli gammal, man slipper drägget.
aja, hursomheeelst. nu är det söndag och det är en bra dag för det är en lediiig dag. ikväll ska jag dricka öl om jag hittar någon frivillig. först ska jag bara överleva två timmar femårsbarnkalas... vilket förmodligen kommer vara en (milt uttryckt) tortyr. därför vore det kanske en bra ide att sova en snutt nu.jidag höll jag btw på att tappa min mobil i en burk full med aioli - och det var verkligen verkligen nära. då hade det blitt w910i-aioli. haha. kulkul ebba

magnesium 0,3 mg

nu har jag bara en timme och tio minuter kvar att sitta och kolla på min otroligt genomunika Darth Vader autograf och filosofera över att jag inte har gjort någonting på en vecka. en timme och tre minuter. livet är inte så glamoröst som det borde vara. men snart kommer i alla fall sumsum hem från vildmarken så att vi kan planera vår flytt till utlandet. en timme och en minut. en timme. idag var jag ute i regnet och spankulerade med hunden mitt i ösregnet och då slog det mig att det faktiskt är höst, så alla sommarfantantaster som envsisas med att hävda att det fortfarande är sommar kan fara nån annanstans. för dte är höst, kanske förhöst men fortfarande höst. man känner det på luften och det börjar rycka i höstnerverna. jag gillar hösten mest. femtiosex minuter.

dock blir det svårt att ta sig ned till stan helskinnad på en blöt cykel när det är tsunami ute. man får cykla psykiskt helt enkelt. Morsan! jag cyklar psyyyyyyykiskt morsan!femtioen minuter. och nu ska jag sluta med det här..det blir kul att jobba, som man bäddar får man ligga. och jag vill gärna ligga på en bädd av sedlar. så hejdå

.....

jag vill inte jobba, jag vill inte jobba, jag vill inte jobba, jag vill inte jobba, jag vill inte jobba, jag vill inte jobba, jag vill inte jobba, jag vill inte jobba, jag vill inte jobba, jag vill inte jobba, jag vill inte jobba, jag vill inte jobba, jag vill inte jobba, jag vill inte jobba, jag vill inte jobba, jag vill inte jobba, jag vill inte jobba, jag vill inte jobba, jag vill inte jobba, jag vill inte jobba, jag vill inte jobba, jag vill inte jobba, jag vill inte jobba, jag vill inte jobba

                                         ALL WORK AND NO PLAY MAKES ME A DULL GIRL
                                         nananananaaaaaaaaaaananaaaaaaaaaaaa

                   jag har typ också glömt bort hur öl smakar, fastän jag ser folk som hinkar det every night.
                   men söndag är defintivit en dag då man bör köpa lite cigaretter och några små myseeöl =)

                        

strawberry fields forever

Jordgubbar,
Choklad,
Kaffe,
Hjortronyoughurt,
Start

om och om och om igeeeeeeeen till frukost, lunch och middag, and second breakfast och fika

et dricker te

spetsa korpgluggarna 01.29 (=MR pussipuss)
http://uk.youtube.com/watch?v=fXxbZqIaZv8&feature=related