the best thing about sweden is the norwegian salmon

Det har varit tre intensiva dagar, men imorgon bitti bar det vidare mot nya aventyr och vi far skumpa vidare genom oknen till Highwayman. Swakopmund ar tydligen den sista storra stad vi ska bo i pa nagra veckor sa det kan nog droja innan jag far tag i internet igen.

Igar hade vi pinkfest med hela vandrarhemmet och halva staden, det var mycket trevligt och aningen kaotiskt. Temat var rosa, alla vallfardade till Mr Price - kladkedja som gor skal for namnet - och styrde ut sig i olika rosa konstellationer. En orgie av rosa, solstekta kroppar och gammal dansmusik. Freascht. Idag har vi hagnt pa stranden, atit foccacia och lyssnat pa tyska ompa-marsch-musik som spelades pa piren (Denna staden ar som tidigare namnt valdigt random). Det ar roligt hur manga sammantraffanden manniskor imellan som forekommer, hur folk inser att de bor pa samma gata, har gemensamma vanner eller som jag och elisabet, ar pluggvanner. Det kanske roligaste hittills ar ju anda bussens prins, namligen Martin som bor i vaxholms fastning. Ja, ni laste ratt, I. Hans familj tar typ hand om stallet, definitionen av ett hybrisladdat boende.

Jag maste ju ocksa beratta om vandrarhemmets tvattsystem i och med att det ar det stora samtalsamnet som sysselsatter alla for tillfallet. Nar man ska lamna in tvatten maste de namligen ha reda pa exakt vad som lamnas in, vad det ar for modell, exempelvis ar skillnaden mellan top och t-shirt livsviktig. Aven om det ror sig om ett par brallor i herr- eller dam-modell ar information som maste skrivas ned. Allting har en kategori, exempelvis biknin ar dock lite diskutabel. Det tog en timme enbart att lamna in tvatten och da hade de fem personer som stod runt ett strykbrade och tittade pa medans en strok. De arbetar pa liknande vis som engelsmannen nar de vagarbetar.

Aja, hej och ha och trevlig forsta advent imorgon da!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback